Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet

Polecane posty

Gość gość
bo nie mają kasy na plastikowe cycki i zrobienie licówek u dentysty!

Gość gość
Nad czym popracować? Nad powiększeniem cyców? Jakieś konkretne rady jak mam to zrobić? Kredyt, chwilówka tego typu sprawy, rozumiem?

Gość gość
Włosy mam ok. A proporcji ciała nie zmienię. Czy wszyscy musimy wyglądać tak samo?

Gość gość
,,taka sylwetka pociaga" wiem i co z tego? Chcecie zdołować wszystkie kobiety które urodziły się w innych ciałach i nie porobiły sobie operacji plastycznych (jakieś 95%)?

my tu nikogo nie dołujemy tylko mowimy jak jest....natury sie nie zmieni to tak samo jak wy kobiety preferujecie wysokich i urodziwych wiec to jest na tej samej zasadzie... nie ma sie tego to trudno trzeba zaakceptowac

a figure jak i włosy mozna niezle podrasowac i to samo dotyczy sie mezczyzn ....na to nie trzeba kasy a tylko czasu wiec do zrealizowania : )

Gość gość
,,nie ma sie tego to trudno trzeba zaakceptowac" -ha ha. Dobre sobie. Raz piejecie z zachwytu nad takimi paniami, żalicie sobie że takich nie ma w realu (a przecież jest tyle pięknych, ale nieplastikowych kobiet, czego nie można powiedzieć o polskich facetach) a za chwilę teksty o akceptacji i zdziwienie czemu tyle zakompleksionych kobiet. Dobre sobie.

Gość gość
"Dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet" Hmmm.. dziwne pytanie autorze. Nie rozumiem dlaczego mężczyźni tu na kafeterii zadają często takie dziwne pytania retoryczne. Jesteście upierdliwymi malkontenckimi pustakami.

Gość gość
Takie,to akurat i bywaja :D

Gość takapracamnie przytłacza
po pierwsze uroda to w dużej mierze geny - nic nie da pracowanie nad ciałem jak się po prostu nie ma pewnych predyspozycji, jak się ma 3 włosy na krzyż to ze zmysłowej fryzury też nici. Poza tym większość polek ciezko zawodowo z********a - bo to nawet pracą nie można nazwać. Do tego polscy mężczyźni jszcze nie do końca ogarnęli że jak kobieta pracuje to w domu trzebaby się było dzielić obowiązkami... więc po pracy przecietna polka wraca do domu, gotuje obiad, potem pranie, sprzątanie, niańczenie dzieci... to kiedy ma o siebie zadbać? Między obieraniem ziemniaków, telefonem od szefa a zmianą pieluchy?

Gość gość
Podrasować figurę? Niby jak? Od ćwiczeń, fitnessu kobieta zmężnieje, nabierze mięśni i straci tłuszcz z piersi i tyłka. Wtedy to dopiero zacznie się lament...

no ja tu nie jestem fanem plastiku a tylko pochwaliłem sylwetke i włosy...bo facjate ma sztuczna to widac no moze cycki chyba ma naturalne bo wisza jej.... mowie ze pogodzic sie z tym jesli juz proporcji nie da sie zmienic bo figure mozna do cwiczyc by była bardziej atrakcyjna

Gość gość
Porządny chirurg nie wszczepi pod skórę implantów w kształcie piłek lekarskich, bo to już niemodne, chyba że wśród aktorek najbardziej tandetnej odmiany p...or...no . Gdybym ja miała sobie zrobić cycki, to zażyczyłabym sobie takie jak najbardziej imitujące naturę, nie żadne sztuczne kule...

Gość gość
Jak wam sie tak bardzo podobają takie laski to wyjedzie sobie do kraju w którym są to chyba proste. Tylko pamiętajcie żeby wziąć ze sobą gruby portfel na comiesięczne liftingi botoksy i operacje plastyczne typu (co do takiej figury) odsysanie tłuszczu wycinanie żeber żeby mieć tak zwane wcięcie, powiększanie cycków itd