Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos ze mna pogada powaznie

Polecane posty

Gość hulajdusza
A co to za trzy kropki ?

Gość gość
no tak po prostu bo nie wiedzialam czy ktos wogole wejdzie wiec po co bylo sie wysilac

Gość KaaMila
A o czym chcesz pogadać?

Gość gość
mam problemy i chcialam po prostu z kims kto mnie nie zma pogadac = problemy zwiazane z lekami i takie tam

Gość KaaMila
A z jakimi lekami masz problemy?

Gość gość
lękami mialo byc chodzi o to że boje sie prozaicznych rzeczy jak np szykania pracy, tym ze jestem nieakceptowana wmawiam sobie dziwne rzeczy i bardzo sie zmienilam ostatnio na gorsze przez moja psychike

Gość hulajdusza
Znam te leki . Cholerny stres szukac pracy . Przeszlo mi jak juz sie zahaczylem. Ale szczerze . Tu tylko ty mozesz sobie pomoc .

Gość gość
Mam podobnie torche... Boję sie ludzi, że jestem nie akceptowana.. Napisz na,mojego maila będzie wygodniej pogadac kaa.mila@outlook.con

Gość hulajdusza
Wyslalem zaczepnego

Gość gość
tylko ze ja mam juz dosc wszystko mi sie sypie przez to cale zycie lęki i depresja mnie zabijaja - jak tak dalej pójdzie to zawale ostatni sem studiow porażka... a Ty jak sobie radzisz z tymi lękami i stresem zwiazanym z przypuszczam ze wmawianiem sobie ze jestes nieakceptowana bo pewnie tak jak i u mnie to wynik niskiej samooceny a nie faktow

Gość gość
Hej nie radze sobie.. Zaszylam sie w domu, zajmuje sie corka...

Gość KaaMila
Wyżej to ja napisalam. Kiedyś miałam naprawdę wysoką samoocenę, wszyscy zazdrościli mi pewności siebie choć nie byłam jakaś super szczupła czy super ładna. Ale znalam swoją wartość. A teraz szkoda gadać... W ogóle nie lubię interakcji z ludźmi, nawet jak musze zadzwonić gdzieś to nie mam ochoty...

Gość hulajdusza
Kurcze . Dziewczyny nie bede tu sypal pustych frazesow. Przykro mi ze wasze zycie przesypuje sie wam przez palce . Mam nadzieje ze to sie zmieni i trzymam kciuki. Kaamila . Jakby co masz mojego zaczepnevo. Nie martw sie nie wysylam zdjec penisa. Czuje sie czesto cholernie samotny dlatego tu przesiaduje po nocach. Nie mam w nikim wsparcia w tym co robie choc mam rodzine. Ale daje rade . Uparty gnoj jestem i nie daje sie zgiac do ziemi . Chce zyc

Gość gość
hulajdusza to lesba :classic_cool:

Gość hulajdusza
Dzieki gosc . Ale nie zasluguje na takie komplementy.

Gość gość
to była obelga.

Gość hulajdusza
To musisz bardziej popracowac nad obelgami . Zreszta facet nie moze byc lesba . Mozesz mnie co najwyzej zwyzywac od pedalow o ile sprawi ci to satysfakcje. Ale i bedzie swiadczyc o tobie jako osobie zdesperowanej .