Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziałyście nowy spot przeciwko palącej kobiecie w ciązy

Polecane posty

Gość gość
ja już się na ten temat wypowiedziałam-laskom, które palą i nie chcą rzucić to nic nie przemówi... A stresuje tylko ciężarne, które nie palą, bo one najbardziej przeżywają takie rzeczy

Gość gość
Mocne ! Ciekawe tylko czy skuteczne. Nie wydaje mi się. jedna z drugą powie, że palą max 3 dziennie, że to nie zaszkodzi :O

Gość gość
Kobiety,które palą w ciąży niczym nie różnią się od alkoholiczek.Głupie sooki.

Nie widziałam :) ale uważam że w dzisiejszych czasach akcja jest bez sensu. Spośród moich znajomych bliższych i dalszych około 200 dziewczyn tylko trzy sobie popalają i to raz kiedyś, z nudów. Palą raczej faceci, ale też niezbyt wielu. Spot powinien być raczej przeciwko spożywaniu alkoholu, dopalaczy i innych takich tam, także przeciwko siedzeniu godzinami na necie zamiast aktywnemu spędzaniu czasu :) Spot przeciw paleniu dotyczy raczej znajomych mojej mamy, które zaczynają się od 43 wzwyż i raczej wszystkie dzieci już urodziły

Gość gość
Ja mam przyjaciółke, która całą ciąże pali. A to już 8 miesiąc. Nic do niej nie dociera.. Moje prośby, gadanie ma w nosie tak jak i męża oraz rodziny :( Mówi, ze paliła w pierwszej i dziecku nic nie było to teraz tez nic nie będzie. Boże... A gadanie ginekologa o konsekwencjach też ma w d***e.