Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość tanizny chce luksusu

Chciałabym żyć bardziej luksusowo Drogie ubrania dobre kosmetyki jedzenie

Polecane posty

Gość mam dość tanizny chce luksusu

Mam dosyć taniego jedzenia z biedronki, chodzenia pieszo bo bilety nawet na autobus drogie. W kółko chodzę w kilku bluzkach, kosmetyki z najtańszej lini w Rosmanie. Chciałabym być kobietą bardziej luksusową

Gość gość
zmień pracę. Ja to wszystko mam i co z tego ? szczescia to nie daje żadnego...

Gość gość
a po co Ci to? tylko nie pisz bo chce tylko wyjasnij racjonalnie:-) lepsza bluzka czy perfumik nic Ci nie dadza

Gość gość
To wyjdz za maz za bogatego araba z Bahrajnu.

Gość gość
tez tak chciałam, to zmieniłam prace. teraz tyram ja osioł, ale to wszystko mam. Cos za cos.

Gość Makkaja
Ja bym mogła nawet pracować 12-14dziennie byleby mieć te 3-3500 netto (może być na zlecenie). Ale nie ma takich ofert dla osób o moich umiejętnościach :o

Gość gość
Tobardzo proste- jesli jestes bardzo ladna to znajdz sobie bogatego meza. Ja nigdy w zyciu nie pracowalam ale zylam i zyje w luksie bo dobrze wyszlam za maz.

Gość gość
ee, ja mam naprawde duzo kasy a na ogol kupiuje w Bideronce (mam blisko, po co przeplacac, jak jest na ogol to, co gdzie indziej) , kosmetyki w Rossmanie sa ok a chodzenie na piechote zdrowe, ciuchy tez ma sie ulubione. To nie jest wazne. Owszem, duzo kasy idzie mi , jesli urzadzam impezy, jesli ide do kogos i kupuje prezent, jesli sie umawiam w drogiej restauracji.

Gość gość
jak nie masz ambicji to siedzisz u meza w kieszeniu i jak kaze laske opierdalać to opierdalasz inaczej kranik zakręca .ZADNA normalna kobieta z ambicjami nie chciałaby takiego życia.

Gość Makkaja
Ja po prostu chciałabym czuć się bezpiecznie, nie mieć długów, kupić samochód, a nie tłuc się 5,6 h dziennie autobusami do pracy, móc ubrać się w naturalne tkaniny, jeść więcej warzyw, marzę o lustrzance cyfrowej i nie rozsypujacym się laptopie

Gość gość
Zadna normalna kobieta nie chcialaby bogatego meza? zadna normalna kobieta nie chcialaby zyc w luksusie? Ok to wracaj na kase do biedronki "ambitna kobieti" a ja jade na zakupy a pozniej do spa :D a na swieta na Dominikane

Gość gość
kazdej kobiety AMBICJA JEST ZYC W LUKSUSIE , i to jest prawda!!