Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla szukających niani wrocław

Polecane posty

Gość gość

O Agencji CiociaNiania dowiedziałam się od koleżanki kiedy ta usłyszała o tym, że potrzebuję opiekunki do dziecka na kilka dni. Koleżanka słyszała same dobre opinie na temat tej agencji, więc postanowiłam zaryzykować. Moje obawy zniknęły juz po rozmowie z właścicielką. Indywidualne podejście do rodziny. Wybrali dla nas kandydatki zgodne z naszymi potrzebami. Wybrana niania okazała się osobą sumienną i zaradną. Kiedy wróciłam, dziecko mimo iż cieszyło się z mojego powrotu, chciało też żeby niania została z nami. Widać, że dobrze zajęła się moją córeczką.

Gość gość
Za droga impreza. 20- 30 za godz to kupe kasy.plus dla agencji kilka stow. No bez przesady.

Gość gość
jak fajnie się firma reklamuje, ładniej o sobie nie dało się napisać? :)

Gość gość
Z tego co wiem to jest to opłata całościowa, bez dodatków. Wiem też że można trochę ponegocjować i coś z tej kwoty uszczknąć.

Gość gość
W ciągu dwóch dni CiociaNiania znalazłam nam opiekunke na półetetu. Dostaliśmy portfofia kilku kandydatek i oto mamy wspaniała nianię. Gdyby nie ich pomoc, pewnie nigdy nie znaleźlibysmy odpowiedniej kandydatki do opieki nad naszą 1,5 roczną córeczką. Jest sympatyczna, zabawna, ale tez troskliwa, świetnie zajmuje się Natką, ale również pomoga mi trochę w pracach domowych.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z usług Agencji Niań CiociaNiania. Miałam umówione bardzo ważne spotkanie w firmie w której pracuję i miałam zabrać ze sobą swoją 3 letnią córeczkę lecz biedactwo się rozchorowało, a nie miałam z kim jej zostawić w domu. Zachęcam do skorzystania z usług Agencji CiociaNiania.

Gość gość
Kolejna reklama o 10.18

Gość Monika Jarosz
Nie chcę aby uznano to za reklamę, bo widzę że ktoś już ma uwagi na temat poprzednich wpisów ale ja również korzystam z usług agencji CiociaNiania i bardzo sobie chwalę współpracę, mój synek Jasiu również jest bardzo zadowolony.

Gość gość
Jestem samotną matką a dodatkowo uczę się zaocznie. Jednego dnia niespotykanie miałam zjazd. Moja mam a nie miała czasu aby zając się wnuczką, więc przyparta do muru zadzwoniłam do agencji niań CiociaNiania. Szybko i bez zbędnych słów znaleźli nianie dla Wioletki. Po moim powrocie do domu mała bawiła się z nianią w najlepsze, tak, że nie zauważyła kiedy wróciłam. Polecam agencję bardzo gorąco.

Gość gość
drogo

Gość gość
Polecam wszystkim mamom agencję niań CiociaNiania we Wrocławiu. Fantastycznie zajmują się maluchami, co mogę potwierdzić na swoim przykładzie. Mój maluszek bardzo ładnie bawił się z nianią kiedy ja musiałam iść do pracy. Po moim powrocie grzecznie spał a ja do tej pory jestem bardzo zachwycona z usług agencji.

Gość gość
Po wcześniejszym wyborze Niani, która była nam przedstawiona na spotkaniu, zdecydowaliśmy się,że oddamy pod opiekę nasze dzieci agencji CIOCINIANI. Niania współpracuje z nami już od 2 miesięcy i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Agencja zaoferowała nam nawet umowe miedzy nami a niania Polecam

Gość gość
Wiesz co za takie pieniądze to ja oddam dziecko na ulubioną salę zabaw z animatorką na wyłączność Różnica będzie taka, że dziecko będzie po dniu z animatorką przeszczęśliwe bo uwielbia aktywną zabawę. 15zł za godzinę więcej nie dam za opiekę w moim domu.

Gość gość
Wszystkie odpowiedzi zachwalające agencję napisane są dokładnie w tym samym stylu. Nie twierdzę, że agencja nie jest dobra bo jej nie znam, ale nie róbcie z ludzi idiotów.

Gość gość
DOKŁADNIE PROSZĘ PAŃSTWA! Reklama kosztuje a Wy macie ceny z kosmosu.

Gość Jerzy_73
Jestem ojcem 3-letniego synka. Miałem już przyjemność korzystać z usług tej agencji i złego słowa nie powiem. Ktoś tu pisał o tym, że ceny są z kosmosu, ale to właśnie one mnie zachęciły do wyboru tej agencji. Drodzy Państwo, znajdźcie mi tańszą agencję, a z przyjemnością z niej skorzystam. Dodam tylko, że póki co takiej nie znalazłem, a proszę mi uwierzyć - długo szukałem...

Gość gość
Niania z Agencji CiociaNiania okradla rodzicow i namawiala corke zeby pokazywala jej gdzie ma schowana bizuterie, agencja nie wzieala za nianie zandnej odpowiedzialnoci.

Przestrzegam nianie przed wlascicielka tej agencji! zalezy jej tylko na podpisaniu umowy, pozniej od wszystkiego umywa rece!! , mimo ze przez telefon jest slodka jak miód, zdecydowanie odradzam. Rodzice z tej agencji sa zadowoleni, ale nie NIANIE!

Gość gość
hahahha moge sie zalozyc, ze ta cała wlascicielka siedzi w necie i wypisuje te dovre opinie, wszystko tym samym stylem. wystarczy pomyslec zanim sie cos napisze :/ ale zenada, juz Pani nie wie jak ludzi przyciagnac.

Gość karolinka32
Szukając niani ogłosiłam się w internecie i zgłosiło się kilkanaście dziewczyn z czego na rozmowę zaprosiłam 3, bo najbardziej mi odpowiadały. To był mój pierwszy raz poszukiwania opiekunki do dziecka, którego nigdy nie zostawiałam jeszcze z nikim obcym. Postanowiłam, że sprawdzę wiarygodność tych dziewczyn za pomocą pani detektyw Skrzypek, która skrupulatnie je prześwietliła. I co się okazało? Ze dwie z trzech kłamały na swój temat, także nianią została Kasia, jedyna prawdomówna dziewczyna która ma świetne podejście do Stasia. A to wszystko dzięki pani Skrzypek.