Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana23

pieluszkowe pogotowie

Polecane posty

Gość zatroskana23

witam, czy orientujecie się czy w Poznaniu jest może pralnia pieluszek tetrowych? może któraś z Mam korzysta?Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź:)

Gość gość
boisz się, ze te wredne kłaczki zapchają C**pralkę? nie słyszałam dotychczas o pralni pieluszek tetrowych, super!

Gość gość
jakie kłaczki ? o co cho ?

Gość jak dbasz tak masz
Ja nie słyszałam.A chcesz jechać na tetrach?

Gość gość
z tetry idzie tona kłaczków do filtrów, ja filtry w suszarce przy pieluszkach tetrowych czyszcze cały czas filtry i oczom nie wierze, że to tyle kłaczków puszcza!

Gość gość
ładna składnia ;)

Gość gość
No popatrz.. a ja też sporo tetry piorę (najpierw dziecko dużo ulewało, więc wycierałam nimi wszystko.. siebie, dziecko, ubrania, podłogę).. teraz osuszam nimi pachwiny po wytarciu chusteczkami nawilżającymi, buzię, używam czasem przy karmieniu. I jakoś nie nie przyszło do głowy, że to jakieś kłaczki zostawia.. Nic nei wiem, pralka działa.. a do filtra nei zaglądałam.. oooooo już nie wiem. jaki czas..

Gość gość
ja właśnie tak pokochałam tetrę - mam małego, który bardzo ulewa. bez tych pieluch chyba bym oszalała. do pralki wprawdzie też nie zaglądałam, bo to trudno dostępny filtr, a ten w suszarce to pyk pyk i mam w rękach pełny grubej warstwy białego mchu z tych pieluch :))

Gość gość
Czytałam kiedyś artykuł na temat takiej pralni, stąd to pytanie :) a nie sądzicie, że takie pogotowie pieluszkowe byłoby bardzo wygodne??:)