Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jestem zbyt inteligetna ani bystra nie radze sobie w zyciu co robic

Polecane posty

Gość gość
ale dokładniej z czym sobie nie radzisz w życiu?

Gość gość
zapominam duzo rzeczy w stresie sie wylaczam i nie mysle robie duzo bledow

Gość Emilka233333
to nie koniecznie znaczy ,że jesteś mało inteligentna. Ludzie roztargnieni często są wręcz bardzo inteligentni . A ,że w stresie się wyłączasz to raczej świadczy o jakiejś nerwicy , o tym ,że zbytnio wszystko przeżywasz i wtedy nie potrafisz myśleć racjonalnie

Gość gość
co robic w takich sytuacjach? czasami mam problem ze zrozumieniem polecen przelozonych;/ chociaz inni rozumieja

Gość gość
Nie jestes glupia tylko w taki sposob reagujesz na stres. Podam ci cwiczenie na koncentrację-jak tylko bedziesz miala wolna chwileńke to spojrz w jeden punkt,moze to byc plamka na scianie,wzorek na firance,wyłącznik tv,cokolwiek i utrzymaj spojrzenie na danej rzeczy przez 4 sekundy.Po chwili popatrz w inny punkt i zrob to samo i tak w kazdej wolnej chwili,gdy tylko sobie o tym przypomnisz.Zobaczysz rezultaty juz po kilku dniach,bedziesz bardziej skoncentrowana,opanowana i nie bedziesz panika i "haosem w glowie" reagowala na sytuacje stresowe:)

Gość gość
zauwazylam tez ze w pracy potrafie nic nie jesc caly dzien okolo 15 dopiero sniadanie nic tez nie pije bo pozniej nie mam czasu na chodzenie do lazienki;/ nie moge jesc bo mam zoladek scisniety i nie czuje wcale glodu

Gość gość
skoro nie jesz do 15stej to trudno,zebys potrafila byc skoncentrowana i wydajna w pracy.Organizm nie ma paliwa plus twoj charakter i jest jak jest

Gość gosciek
a nie jestes przypadkiem artystka??

Gość gość
co ty:o ja nie mam zadnych talentow

Gość gość
kolejna osoba ktora chce sobie tylko pobiadolic bo ktos tam jej podal cwiczenia na koncentracje to nawet nie skomentowala

Gość gosciowa
mam to samo:O nie myslisz, ze to moze nerwica/depresja? moze idz do psychologa? psychiatry?

Gość gość
pracujesz jako?

Gość gość
wlasnie robie te cwiczena na koncetracje:o nie komentuje a robie

Popieram gościa :) Tak reagujesz na sytuacje stresowe. Być może brakuje ci odpoczynku, albo przyczyna może być inna, np jakieś złe doświadczenia życiowe, zaburzenia afektywne...itd. Sama musisz znaleźć przyczynę, albo z pomocą specjalisty i to naprawić.

Gość gość
wlasnie robie te cwiczena na koncetracje nie komentuje a robie'-to mowi sie "dziekuję"hehe

Gość gość
ok:) a powiedzcie co robic jak w pracy jest nazwał roboty, malo czasu, popedzanie ? jak sie skupic i dobrze wszystko robic

Gość gość
mało inteligentni ludzie przeważnie nie są tak samokrytyczni dla siebie jak Ty więc to jest na Twój plus ;) głupi człowiek nigdy nie powie o sobie ,że jest głupi bo tego nie widzi