Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

histeroskopia

Polecane posty

Gość gość

czy po histeroskopii rozciagnie mi sie pochwa?:( bo z tego co rozmawiałam z kolezankami to ludzie którzy sie nami zajmuja niespecjalnie sie przejmuja tym, jak traktuja nas podczas zabiegu.Macie jakies doswiadczenia?

Gość gość
większej bzdury dzisiaj nie czytałam, jestem po histeroskopii, nic mi się nie rozciagnęło, obejrzyj sobie w necie przyrządy, którymi się ją wykonuje, poza tym bardziej martwiłabym sie na Twoim miejscu o szyjkę macicy, niz o pochwę, a ci ludzie, którzy się nami zajmują podczas zabiegu, to mimo wszystko lekarze

Gość gość
dlaczego mam sie martwic o szyjke macicy?maja mi usunac polip i tyle wiem.nasluchałam sie od innych dziewczyn głupot dlatego pytam

Gość gość
no moze dlatego, że histeroskop do macicy jest wprowadzany przez szyjke macicy, a ona jest węższa, niz pochwa

Gość olka112

Nic takiego nie powinno się wydarzyć, pod warunkiem wybrania dobrego miejsca na zabieg. U mnie histeroskopia przebiegła bezboleśnie i bez żadnych komplikacji. Zabieg wykonywałam w Bielsko Białej w klinice Galena i jestem zadowolona z wybrania tego miejsca.