Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będąc w ciąży kupiłbyście ciuch na PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

będąc w ciąży kupiłybyście np. sukienkę którą wiecie że nie ubierzecie puki nie wrócicie do dawnej sylwetki?

Gość gość
tak ja bym kupiła, nawet jako motywację, ale musiałby mi się mocno spodobać, wtedy tak

Gość myniaczkallolm
nie, a skad ja mam wiedziec na 100% jak ja bede wygladala "po"?

Gość gość
to zależy. jeżeli byłby to np. 3ci trymestr i wiedziałbym że mało przytyłam i mam blisko do rozwiązania a ciuch bardzo by mi się spodobał to chyba tak :D

Gość look like 5 milion dolars
będę po ciąży nosić to co mi z ciąży zostanie :classic_cool: o ile coś zostanie :classic_cool::classic_cool: i o ile wciąż będzie moda na ołwersajz :classic_cool: 🖐️

Gość gość
ja mam na po ciąży przygotowane już parę takich ciuszku=ów, dodatkowo paski do wybielania zębów i ulubiony samoopalacz - już czekają :)

Ja po ciążach chodziłam w ciuchach z czasów ciąż- nie ma co kupować ubrań - w rozmiarze "przed"- jak nie ma sie pewności jak bedzie sie wyglądac "po". Koleżanka moja po porodzie kupiła kilka bluzeczek - które po 3 latach nadal sa za małe i leżą w szafie z metkami bo - są motywacją do tego aby zrzucic kilka kilogramów ;) ja przytyłam ok. 27 kilo , które w ciagu roku pożegnałam a ona prztyła ok.11 kilo i kolejne 11 ma więcej na dzień dzisiejszy ....osobiście uważam, że nie należy szaleć z zakupami ....bo jeśli się jest dodatkowow mamusią karmiącą- to nie ma być ładnie ale wygodnie- fajnie jednak jeśli oba aspekty uda sie połaczyc .