Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanja

facet oskarżam cię o

Polecane posty

Gość sanja

muszę się z kimś pokłócić bo jestem wku*ona, nawtykam chętnie jakiemuś facetowi bo to zawsze wszystko przez was!! Oskarżam cię o...

Gość gość
autorka oskarza w swoją brzydką buzie:(

Gość sanja
o to że masz wiecznie za dużo zajęć i muszę się z deczka wciskać w kalendarz o to że kłamiesz i wolisz mnie oszukać niż posłuchać np by gdzieś nie iść o to że gapisz mi się na inne laski gdy ze mną idziesz, nawet się nie kryjesz tylko chamsko! o to że pijesz z kolegami za dużo piwa i mnie to wpienia!!!!

Gość abecadlozpieca
wal smialo, kafe wszystko przyjmie :)

Gość sanja
skąd wiesz że mam brzydką ? oskarżam cię o piepszenie głupot nie wiesz i piszesz głupi mongoł

Gość gość
masz mordę zapewne jak zgrodzik z harrego pottera. skad wiem? bo facet sie gapi na inne przy tobie. Albo szuka innej, albo mysli " k***a zeby nikt znajomy nie szedl bo wstyd na hoooj"

Gość sanja
no własnie dokładnie tacy jesteście nic wam nie wolno zarzucić, nie wolno nigdy nic wytykać wypominać, nic nigdy nie jest wasza wina, a już nie mówię przeszkadzać w trakcie gdy coś naprawiacie to objechanie kobiety murowane bo nie w porę przeszłaś bo nie teraz się pytasz. Tacy jesteście testosteron i nie wkurzaj się ziom męska natura nie jest idealna trzeba to przyznać

Gość gość
O megaorgazmy też oskarżysz? ;-)

Gość sanja
co do gapienia sie na inne kobiety to chamstwa wobec swojej partnerki nie wybronisz tym że mnie obrazisz. Jak zapewne umiesz czytać to przeczytaj że miałam na myśli ostentacyjne gapienie się za innymi a nie naturalne spoglądanie. Normalni faceci normalnie sie patrzą na ludzi a nie oglądają.

Gość sanja
ależ ja nie mówię o tym że na pewno macie wiele zalet i umiejętności ale niestety ten topik jest o waszych wkurzających cechach i zachowaniach OMG mogę je wyliczać do nocy

Gość gość
A gdzie twój obiektywizm, kobieto?! Przyznaj, że to facet robi ci dobrze. Sprawia, że chce ci się żyć. A bez niego strasznie swędzi cię między nogami. I potem pisz o wadach...

Gość Kolessss
sanja pisz mi jeszcze słonko :).

Gość sanja
Boli Cie to bo wszyscy w topikach jesteście chwaleni na forum wolicie rozmawiać z dziewczynami które słodzą i wiesz co nawet jesli to kłamstwo wolicie te umizgi. Przykro mi ale za dużo już tego się naczytałam jakie macie wielkie pistolety i jacy fajni na forum są tylko ci którzy są nieszczęsliwie zakochani a sto panienek ich pociesza lub ci z erotycznego - dawcy niesamowitego orgazmu - których to setki panienek pragnie wciągnąć do dyskusji. No nie ja. Ja mam oczy:)

Gość Kolessss
Kotku, ja tylko czytam kafeterie, piszę bardzo rzadko, a już tym bardziej się nie chwale... :).

Gość gość
Musisz się nadziać na jakiś wielki pistolet. A potem narzekać. ;-)

Gość Kolessss
No niestety, chyba nasza kolezanka nie miala ostatnio dobrego seksu i teraz placze na forum. Pamietaj Slonce, vibrator to nie to samo ;p.

Gość sanja
Koless oj ale są tacy co się chwalą Dobrze wiesz że jesteście okropni nie umiecie się ubrać, co drugi w żeniuącej koszuli w krateczkę, połowę z was ubierają wasze dziewczyny, nie obcinacie włosów na bieżąco tylko jak już wyglądacie w nich jak w czapce to wtedy dopiero do fryzjera nie umiecie tańczyć solo na imprezie to tego nie róbcie, śmiesznie to wygląda jak niezdarnie pląsacie w kółeczku z dziewczynami. facet w dyskotece tańczący w kółeczku z koleżankami na parkiecie to jest zbłaźnienie, i to jest nie męskie

Gość gość
Tak, pląsanie w kółeczku to najważniejsza sprawa w życiu. Plus, oczywiście, strój. Ile ty dziecko masz lat? 13?

Gość Kolessss
Powidzec mi Slonce, co Cie boli? Bo widze ze opowiadasz historie... Ktos cie porzucil ostatnio? Dal Ci kosza? Nie martw sie, bedzie inny :).

Gość sanja
kolesss :) chciałbyś hehe niestety muszę cię rozczarować bo moje oskarżenia wzglęcem waszej płci nie wynikają z porzucenia ale apropo relacji damsko męskich własnie mi się przypomniało to co wkurza mnie w was najbardziej to że jesteście takimi niedorajdami w relacjach z kobietami, tchórzami którym brak odwagi by podejśc do ładnej kobiety głupie ukradkowe spojrzenia i nic więcej. Jesteście niepewnymi siebie bojkami Straszna klęska pod tym wzglęcem z wami :P

Gość Kolessss
Być może, ale bardzo podobnie jest po drugiej stronie :). Czytam temat w który to kobieta nie wie jak i co ma zrobić z facetem. Wiec może się różnimy, ale mamy tez wiele cech wspólnych i ta grrr nieśmiałość :).

Gość gość
oc****łaś ? :)

Gość sanja
...byc może ale wolę gadać o waszych porażkach więc nie obracaj kota ogonem:P a niesmiała na pewno nie jestem i być może tez nie jesteś i ty bo cię jako jedynego nie odstraszyła moja postawa na nie

Gość gość
w*******ą mnie ludzie którzy się w kółko rozczulają, jakby mieli okres i podniecenie, możliwe że to dlatego :classic_cool: a teraz nie p*****l, tylko wyskakuj z telefonu... i z kasy... bo jak nie to z bani siekne...

Gość sanja
co nie znaczy że zaraz będę cię chwalić, niestety jesteś facetem taki twój los:) A może przyznasz się skoro jestes odważny?:P twoja najgorsza męska cecha? no chociaż jedna

Gość Kolessss
Wiesz lubię wyzwania, jak mam czas to się w nie zagłębiam i drażę temat. Ty jak widzisz trafiłaś w ten czas wolny. Wiec może do rzeczy, co Cie boli, ale tak poważnie?

Gość gość
najgorsza męska cecha ? weź mnie w******j, mieliśmy się powyżywać trochę do c***a pana wafla !

Gość gość
...no ale... skoro pytasz o moje słabe punkty żeby się na mnie powyżywać, to może sam sobie pojadę od razu ? czy zwyczajnie potrzebujesz się trochę 'zbliżyć' żebyś miała śmiałość się na mnie powyżywać ? Potrafię być ch**em jak widać wyżej :)

Gość gość
a idę w ch*j... znajdź sobie innego frajera :classic_cool:

Gość sanja
na co ten gość z wyrażeniami liczy? fetyszysta jakiś. Idz się podniecaj gdzie indziej gosciu przecież nawet do ciebie nie mówię koless co mnie boli pytałeś? to by było za szczere, nie lubię się otwierać przed nieznajomym, ale jak widzisz nawet po wpisach tego gościa wyzej no powiedz jak ma mnie nie boleć taki facet, a przecież pełno takich jest