Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanja

facet oskarżam cię o

Polecane posty

Gość sanja
koless powiedz mi czy faceci są normalni wg ciebie?

Ale to z pozwu czy oskarżenia publicznego?Bo jak z pozwu to cie nie znam a jak z publicznego to pokaż odznakę;)

Gość Kolessss
Wrzuć jakiś kontakt, pogadamy i być może rozwiążemy twój problem. O ile masz na tyle zaufania do mnie(obcej osoby).

Gość sanja
odznakę z chęcią bym posiadła ale prawie robi wielką różnicę M.in nie będę policjantem bo z tymi typami w komendzie wytrzymac się nie dało na stażu pół roku a co dopiero etat. Dzieląc facetów na złych i gorszych to policjanci są z tych gorszych. Kolesss kim jesteś z zawodu?:P bo włąsnie sobie zdałam sprawę że to może rodzaj wykonywanej pracy kształtuje w was złe cechy. W pewnych środowiskach są same zboki w pewnych cwaniaki itd itd

tak.Z pewnoscią gdyby mężczyźni zajmowali się prostytucją bądź fryzjerstwem rozwinęliby w sobie wszystkie te pozytywne cechy jakie mają kobiety;)

Słuchaj żal mi cie z powodu Twoich doświadczeń ale to nie moja wina, że zadajesz się z pałami i innym gownem więc skończ już te swoje żale bo sie robisz żałosnaOskarż se tate swojego może ci wyjaśni dlaczego jest takim durnym frustratem tańczącym w kółeczku i nie przejmującym się odbiorem swojego wyglądu przez yebniete gówniarstwo

Gość sanja
sreekan chyba nie myslałeś że ci na to nie odpowiem :P pierwszy post nawet zabawny i mądry niestety ten drugi obnażył cię jak małego musisz mieć penisa jeśli cię to uraziło co pisałam. W policji pracujesz? wybacz że najechałam na twoją wieś ale taka prawda jest. Tam jest banda pijaków i zboczeńców półgłówków, nie traktuj tego osobiście. Ty jesteś inny. Na pewno są wyjątki więc głowa do góry

aha.No nic będę musiał poinformować pare osob tym zainetersowanych o zmianie rozmiaru mojego penisa.Z pewnością nie będą szczęśliwe.A teraz mykaj juz do łóżeczka cmoknij misia w nos na dobranoc zmów paciorek spakuj się do szkoły na rano zanim mama przyjdzie i zgasi swiatło;)

Gość Kolessss
sanja Powoli kończy się mój czas, wiec dlatego pytam o kontakt. Jeśli chcesz podaj, a ja umykam. Pozdrawiam.

Gość sanja
Mogłes pisać ogólnikowo tak jak ja na temat kobiet ja po tobie nie jadę więc zignoruję to bo pewnie jestem strasza od Ciebie a ze nie mam problemu z wiekiem to chętnie się przyznam 29 szkoda shreek że jednak wytrąciłam cie z równowagi czy zawsze taki miły jestes?Tylko błagam nie pisz mi ze dla takich głupich małolat jak ja jesteś be bo to już wiemy:)

Gość sanja
Koless życzę miłej nocy. Z tego wszystkiego mam dobry nastrój coraz to bardziej kobiecy instynkt się we mnie odzywa gdy jestem wśród takich rasowych samsów jak shreekan więc śpij słodko aż pocałuję Cię w bródkę koless Pa

Gość Testosteronek
o me cierpienie , łez strumienie , przelaną krew , T E S T O S T E R O N !!!!!!!!!!!!