Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An0nim

Smuci mnie jej spojrzenie

Polecane posty

Gość An0nim

Ona już nie patrzy jak dawniej, nie ma tego już uległego czasem przeszywającego wzroku... Zastanawiam się czy wam kobietom nudzą się mężczyźni którzy kiedyś wam się podobali ?

Gość gość
Ci którzy się tylko podobali zazwyczaj się nudzą. Ci ktorych kochamy nigdy nie giną w czeluściach niepamięci.

Gość gość
A jak dlugo sie patrzyla tak przeszywajaco.Po jakim czasie jej przeszlo

Gość An0nim
Dwa miesiące może...ciężko powiedzieć bo może nie od razu to zauważyłem. Dziwne bo mi gdy dziewczyna się podoba to podoba się cały czas...

Gość gość
Ja po dwóch latach dalej tak patrzę i on tak patrzy na mnie. Ale co tam dwa lata, sztuka jest po 50 dalej tak patrzeć.

Gość gość
dokładnie i po 60 i .... jak sie ma lat 20 swiat wydaje sie prostszy i jeszcze nic nie boli

Gość gość
Zajrzyj jej głeboko w oczy..obudzisz ja..

Gość An0nim
Ale my jesteśmy na etapie kolega-koleżanka :) W związku zapewne macie powody aby dalej patrzeć tak na siebie. Dlatego zastanawiam się po jakim czasie przestaje wam zależeć jeśli w sumie nic nie idzie do przodu tylko stoi w miejscu ?

Gość gość
koleś o co co chodzi? zależy, nie zalezy, co ty masz 15 lat? idź i sie dowiedz.

Gość gość
Ale było coś między Wami więcej? Jeśli tylko jakieś niewyraźne podchody to może uznała, że Tobie się nie podoba i przestała Cię postrzegać jako obiekt zainteresowania? Może powinieneś dać jej odczuć, że Ci się podoba? Nie wiem, jak mi się facet podoba to raczej nie przechodzi mi tak szybko, chyba że uznaję sprawę za beznadziejną, to próbuję być obojętna, aż w końcu już nie muszę bo udaje się wybić mrzonki z głowy..

Gość gość
jeżeli coś stoi w miejscu to czas, w którym "to" przechodzi może być różny. Jeśli np poznała kogoś innego, kto jej się podoba, pewnie szybko straci zainteresowanie, jeśli nie widujecie się często, też może się to stać szybciej.. na ogół jednak, jeśli nic nie stoi na przeszkodzie to dziewczyna nadal okazuje, że ktoś się jej podoba, ale wiadomo, to nie będzie trwało w nieskończoność jeśli żadne nie przejmie inicjatywy. Powiedz coś więcej, bo ciężko ocenić

Gość gość
no jA NP UDAJE, ze na moim byłym nie zalezy mi w ogóle, tez staram sie tego nie robic.. a w glebi duszy jest inaczej

Gość An0nim
Właśnie najgorzej zrobić ten krok do przodu. Bo można zepsuć wszelkie relacje nawet te koleżeńskie i już do końca będziemy czuć się nieswojo w towarzystwie. Być może już poznała kogoś, lub po prostu chciała być miła dla mnie ale w koleżeński sposób. Pewnie nigdy się nie dowiem, skoro już nie widzę tych maślanych oczy lepiej sobie odpuścić.

Anonim jesteś tchórz ! Jeśli zależy Ci na dziewczynie, jej pewnie tez zalezalo skoro tak na Ciebie patrzyla a Ty stoisz w miejscu jak doopa, to nie dziw się, ze odpuscila, bo ile można czekac az chłopaczek zachowa się jak mezczyzna i zrobi pierwszy krok, chociażby po to by wyjasnic sytuacje. Widocznie za długo czekala i odpuscila sobie Ciebie .... trudno, przegrales !

dora09 popieram. Kobieta jest bardzo cierpliwa ale ta cierpliwosc sie konczy. facet ni emoze byc ciucma i czekac na zbawienie. wzrok kobiety mowi wszystko.od milosci az po nienawisc.

Gość An0nim
Czasami tak jest że facet nie boi się praktycznie niczego, jest silny nie tylko fizycznie ale i psychicznie. A nagle przychodzi kobieta to robi się c**a nie facet. Ja tak mam i wiem że to duży problem w relacjach damsko-męskich. Może dlatego szukam tego punktu zaczepienia aby móc działać.

No widzisz jenetka tez się ze mna zgada czyli my kobiety mamy takie wlasnie spojrzenie na tego typu facetow. "Może dlatego szukam tego punktu zaczepienia aby móc działać. " --------> a nie uważasz, ze tym punktem zaczepienia było wlasnie jej spojrzenie??? chyba trochę spisz zamiast odrabiać lekcje i ruszyc do dziela :)

Gość An0nim
No wy nic nie robicie to jest ok, jak my nic nie robimy nazywacie nas c**ą, taka to sprawiedliwość. Wiem że to ja jestem facetem i ode mnie wszystko powinno zależeć, tak tylko narzekam na trudny los zakochanego mężczyzny. Właśnie wy macie łatwiej bo wystarczy że będziecie tak słodko patrzeć a cała reszta na nas spoczywa. Mimo wszystko trzeba działać a nie płakać na forum :) Potrzebny mi tylko dobry plan.

Gość wejherland
moj były ma tak samo, jak ma na kogos w******e to gada non stop, jak mu sie jakas podoba (jak ja kiedys) to też był p***ą :D ale to urocze jest.

Gość Anonimek zabezpieczony hasłem
A to spojrzenie może być???? :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-(:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:-q>:-(:-)87:^|o>--:-{:-@:-v:-o:'-c:-p:-9:-x:-*:-yxd;-):<:c:-c:-:->:-)):-)°©®»«¢¤¡¿:c:-((:-));-):-(:-)

XD;-):<:C:-C:-

xd;-):<:c:-c:-:-[:-<:-[:-<:-[:-<:-[:-<:-[:-<

xd;-):<:c:-c:-:-[:-<:-[:-<:-[:-<:-[:-<:-[:-

:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-[:-<:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[

Gość illegalchost
nie spamuj :P

:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q>:-(

Gość illegalchost
:P

Gość illegalchost
a, ja tez tęsknie , pewnie do jutra