Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An0nim

Smuci mnie jej spojrzenie

Polecane posty

Gość Anonimek zabezpieczony hasłem
Nie spamuję , uczę się wstawiać znaki ale mi nie wychodzi!:-( Gdzieś muszę się nauczyć , prawda???? Poza tym ćwiczę nowe miny , bo ta smutna się nikomu nie podoba :->

Gość Anonimek zabezpieczony hasłem
Nie spamuję , uczę się wstawiać znaki ale mi nie wychodzi!:-( Gdzieś muszę się nauczyć , prawda???? Poza tym ćwiczę nowe miny , bo ta smutna się nikomu nie podoba :->

Gość gość
Moze dalej jej sie podobasz ale Ona wie że nic z tego nie będzie i teraz robi dobra minę do zlej gry :(

Gość An0nim
Dzisiaj zdałem sobie sprawę jak bardzo jestem głupio zadurzony w niej. Zagadała dziś do mnie obca całkiem ładna dziewczyna, od tak z niczego pod jakimś głupim pretekstem gadaliśmy i spacerowaliśmy ponad godzinę. Wszystko fajnie tylko nawet nie miałem chęci wziąć od niej jakiegoś kontaktu mimo że przyjemnie się rozmawiało. Normalnie pewnie bym chodził parę dni w dobrym humorze z racji że sympatyczna dziewczyna sama szuka kontaktu, ale w takiej sytuacji po co jej robić nadzieję. Wciąż tylko myśl o mojej nieszczęśliwej oblubienicy :(

Gość anonimkaobserwatorka
Ile mozna patrzec ....?:-) pozdrawiam Cie

Gość An0nim
Tak słodko a choćby i 100 lat. Tak ozięble nigdy więcej :)

Gość gość
podejdź pogadajmy :P Może po prostu jestem nieśmiała ? mijamy się na korytarzu, w kuchni , na schodach. Odezwij się

Gość kocurZwora
👄

Gość An0nim
Ona jest praktycznie nie do spotkania sam na sam :) A inaczej niż w cztery oczy nie ma sensu rozmawiać.

Gość gość
Jak chcesz znać prawdziwą odpowiedź na swoje pytanie, chcesz wiedziec , co myśli co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl