Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem spowodować wymiotów

Polecane posty

Gość gość

Próbowałam wsadzać palce , szczoteczkę , i nic. Nie chce probowac żadnych sposobow typu woda z solę etc. Chodzi o sprowokowanie wymiotow poprzez np.wkladanie palców do gardła. Zbiera mi się wtedy na wymioty , ale pluję tylko śliną, i nic więcej.. Oczywiście NIE chodzi tu o żadną bulimię , odchudzanie ,zwracanie posiłkow , więc proszę żeby nie komentować w tym kierunku , jeśli ktoś może pomoc to niech pomoze , bo mój problem dotyczy tego ze nie mogę się zmusić do wymiotow , nawet po pełnym posiłku.

Gość gość
odbiło ci? jak będziesz prowokować wymioty to ci się z czasem wszystkie zęby pokruszą. chcesz wyglądać jak czarownica bez zębów

Gość gość
To niestety jest bulimia idiotko! Jak chcesz schudnąć to przystań się obżerać.

Gość gość
bez sensu- jeśli się zatrułaś to wymioty same się pojawią albo po prostu c**przejdą te mdłości a jeśli się nie zatrułaś ani nie spożyłaś czegoś szkodliwego to nie ma żadnego powodu żeby zmuszać się do wymiotów

Gość gość
Wydaje mi się , że wyraziłam się jasno , nie chodzi mi o to żeby schudnąć , nie robie tego żeby zwracać pokarm , wogole tego nie robie. Powod , dla którego chce zwymiotować jest zupełnie inny , a mianowicie RAZ musze to zrobić , po prostu zjadłam cos co może mi zaszkodzić , wole się teraz tego pozbyć niż za chwilę jechać do szpitala. To po pierwsze. A po drugie - IDIOTKO ? Założmy , że rzeczywiście miałabym bulimie - wtedy byłabym idiotką ? Poczytaj co to jest bulimia , i nie pisz więcej takich rzeczy. Duża część społeczeństwa jest płytka , a myślenie najwyraźniej ich boli. Nie można nikogo obrażać , wyzywać , z powodu jego zaburzeń psychicznych , niezależnych od niego. A bulimiczki nie robią tego dlatego , bo chcą być szczupłe bo to jest fajne i modne w dzisiejszych czasach. TO JEST ZABURZENIE PSYCHICZNE , i nie można nikogo wyzywać od idiotek. Tym bardziej,że to może spotkać każdego-Ciebie , twoją mamę , siostrę , przyjaciółkę , brata , kolege...

Gość gość
bulimiczki robią to po to by być chude autorko. bulimiczki wymuszają wymioty dlatego bo uważają,że to co przed chwilą zjadły jest bardzo kaloryczne i nie spadną przez to z wagi. jedź do szpitala jeśli to co zjadłaś zagraża twojemu zdrowiu skoro nie dasz rady tego zwymiotować