Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dziewice Prawiki wyobrażacie sobie czasem że macie faceta kobiete

Polecane posty

Powinieneś sobie raczej wyobrażać że już wyzdrowiałeś i nie musisz chodzić co tydzień do psychiatry! Zresztą to i tak w twoim przypadku byłoby bez znaczenia. Powiem ci jak to jest, to jak z mercedesem, ciągnie cię do niego i kiedy już go będziesz mieć, ogarnie cię cudowne uczucie, kiedy już się nim zadowolisz, zaczyna się zwykła codzienność i chcesz zmienić model na inny. Ale jeśli jesteś bardzo uczuciowy to zostajesz przywiązany ciągle do jednego. Z początku jesteś tak zadowolony ze swojego Mercedesa że chcesz w nim mieszkać ale po czasie zaczynasz z niego wychodzić. Ble Ble kup sobie najlepiej Mercedesa postaw pod domem i udawaj że to twoja dziewczyna, w końcu Mercedes to gustowne kobiece imię.

bo ja czasem tak a wy ? - Tak co sobie wyobrażacie ? - Oj bardzo dużo by tu pisać , jestem marzycielem

Gość gość
Wyobrażam sobie ze r****m ewę farne

Rano o 10h miałem pilny wyjazd samochodem do doradcy zawodowego :D Wróciłem do domu tak o 12h poszedłem od razu spać wstałem o 18h Włączam komputer sprawdzam kto co pisał na kafe potem gry komputerowe :)

Gość gość
Porządna? :-D :-D nawet nie wiesz ile c****w miała w mordzie

Gość gość
Ble ble czy ty naprawdę wierzysz ze się nie r***a? Ja p*****le

Ok to pisz na meila :) oczywiście na tego google_94@o2.pl Jakby co to służę pomocom w sprawach komputerowych :)

gościu może i się kochała z jakimś facetem ale to nie nasza sprawa i nie każda kobieta jest d****ą tak jak ty myślisz

Gość gość
a czy k***a nazwałem ją d****ą. prawiku to jej c**a i nie uważam ją za dziwke bo może uprawiać sobie seks z wieloma

_BLE BLE_-ona jest Ślonzaczką, na codzień w swojej miejscowości mówi po slońsku. A ty przecież nienawidzisz ślonzaków, nazywasz ich szkopami. Więc jak to jest? Ona wywodzi się z tego samego narodu co ja. Nawet byłem kiedyś w jej wsi w Czechach(Třinec), ładne miasteczko, mieszkam niedaleko Třineca :)

a co ty tam możesz wiedzieć kogo lubię a kogo nie a po za tym mój kolega jest ślązakiem

_BLE BLE_-Ale ktoś kto mieksza na ślonsku, nie musi być ślonzakiem, twój kolega to pewnie gorol, takich traktuje się jak szczurów na ślonsku.