Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka1309

rezygnacja z kursu prawa jazdy

Polecane posty

Gość aniulka1309

Witam. Orientuje się ktoś jakie są konsekwencje rezygnacji z kursu prawa jazdy ? Mam wpłaconą zaliczkę 200zł i wyjeżdżone już 17 godz. Czy będę musiała coś dopłacać jeśli zrezygnuję?

Gość gość
a dlaczego rezygnujesz?

Gość aniulka1309
bo straciłam nagle prace i nie mam z czego spłacić kursu.

Gość gość
nie musisz rezygnować , wystarczy ze przestaniesz przychodzić na jazdy , zawsze możesz wrócic na ten kurs np. za rok , a jeśli zrezygnujesz to przepadnie ci te 200 zl no i oczywiście wyjeżdżone godziny

Gość gość nr1
Konsekwencji nie ma żadnych, ale zapytaj w swojej szkole może będziesz mogła wrócić do rozpoczętego kursu gdy twoja sytuacja finansowa się poprawi.

Gość aniulka1309
właśnie już miesiąc nie chodzę na jazdy. Ale myślałam że jest określony czas w jakim trzeba zrobić ten kurs. Tzn że mogę wrócić kiedy chcę i nie będą się mnie czepiać i wszystko będzie ważne?

Gość gość nr1
26.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość naucz się czytać ze zrozumieniem zapluta dziwwko :classic_cool:

Gość gość
"Witam. Orientuje się ktoś jakie są konsekwencje rezygnacji z kursu prawa jazdy ? Mam wpłaconą zaliczkę 200zł i wyjeżdżone już 17 godz. Czy będę musiała coś dopłacać jeśli zrezygnuję? " - ty się naucz CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM PROSTACZKO - laska pyta czy jak wyjeżdziła 17 godzin i zapłaciła 200 zł to jest ok.

Gość gość
"Witam. Orientuje się ktoś jakie są konsekwencje rezygnacji z kursu prawa jazdy ? Mam wpłaconą zaliczkę 200zł i wyjeżdżone już 17 godz. Czy będę musiała coś dopłacać jeśli zrezygnuję? " - ty się naucz CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM PROSTACZKO - laska pyta czy jak wyjeżdziła 17 godzin i zapłaciła 200 zł to jest ok.

Gość amore pomidore bla bla bla
A pochodziłaś już do testu teoretycznego?

Gość aniulka1309
tylko do takiego wewnętrznego który dopuszcza do jazd

Gość aniulka1309
może się jeszcze ktoś wypowie?

Gość takapracamnie przytłacza
no oczywiście że dopłacisz, dziewczyno wyjeździłaś tyle godzin że będziesz musiała za nie zapłacić, minimum po 40zł za każdą wyjeżdżoną godzinę. Charytatywnie nikt cię nie uczył, to są pieniądze i czas instruktora. Lapiej idź do swojej szkoły, powiedz o sytuacji, zapytaj jai masz termin spłaty i wrócisz na kurs kiedy twoja sytuacja się poprawi.

Gość gość
no jasne że musisz dopłacic - nie pokryłaś wszystkich kosztów a kurs możesz dokonczyć później, ale jest jakiś ograniczony czs na to nie wiem ile być może rok. ale czemu pytasz nas, nie lepiej byłoby zapytać w szkole jazdy? oni na pewno wiedzą