Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy które słuchają rockowej albo metalowej muzyki

Polecane posty

Gość sweet love child
No właśnie też mnie ten tekst rozbawił. Jak np taki perkusista ma nie być spocony skoro przez kilkadziesiąt minut wali w bębny? :) a co naprawdę nie jest proste, bo parę razy próbowałam grać i po kilku minutach byłam zmęczona jak po treningu. Albo wokalista, który ŚPIEWA (a nie jak większość popowych gwiazdek jedzie z playback'u) i do tego ciągle jest w ruchu, bo chodzi po scenie? Jakoś podczas imprez czy wywiadów wyglądają normalnie.

Gość gość
ja słuchałam dziś dezertera i analogsów mam 30 lat

Gość gość
o, mój wątek ożył :)

Gość gość
i już umarł

Gość gość
ostatnio wrocilam do InFlames lubie tez System Samaela, kocham po prostu Rammsteina (wole te wczesniejsze utwory), wychowywalam sie na starym dobrym roku, potem wpadlam po uszy w Nirvane i Pearl Jam i wchodzilam powoli w wieksze i ciezsze bagno :D jakbym wszystkie moje typy wymienila (tak jak ksiazki, filmy i seriale) to kafe oznaczylaby to jako spam :P

Gość gość
ooo ooo ja :-) i po prostu w 100% uwierzyłam w to, że dziecko już w brzuchu słyszy dźwięki i później je rozpoznaje jak moja miesięczna córeczka uspokajała się i usypiała przy..... Marilyn Mansonie :-D - którego "katowałam" całą ciążę :-)

Gość sweet love child
Ooo zapomniałam o Mansonie :D w ciąży często słuchałam "this is Halloween", nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się podoba ta piosenka :)

Gość lopis
mój syn całą ciążę słuchał dość głośno w samochodzie korna i die antwoords :-)

Gość gość
do gościa z 21:06 - a ile masz lat ? Ja też uwielbiam Samaela, poza tym Anathema, Tiamat i Paradise Lost :P Z polskich uwielbiam Huntera :PPP puszczam tę muzę przy małym synku, mam nadzieję, że pokocha normalną, konkretną muzę a nie ten popowy chłam, który wszędzie serwują :)

Gość sweet love child
Ja córce też włączam normalną muzykę :) póki co trochę delikatniejsza jak np metallica, świetnie się bawi przy whisky in the jar czy master of puppets :) biega po pokoju albo bierze pudełko, dwie kredki i udaje, że na perkusji gra :) i właśnie bębny zazyczyla sobie na gwiazdkę. Chociaż pewnie to chwilowe zainteresowanie to i tak mnie cieszy :D

Gość gość
Gość 21.06 - dokładnie tak szły moje losy. A teraz już ciężko przez różne young strarpping lad, chimaire, kylese do jazzu i bluesa włącznie. Znasz może Animals as leaders? Posłuchaj np waves of babies :) a YSL np Love? A Kylesy - when the horizon unfolds, o ile tego już nie znasz :)

Gość gość
i ja :) ostatnio trochę bardziej lightowo typu Alter Bridge, ale generalnie to klimaty typu System of Down, Metallica, Therion itp a mój mąż gra w kapeli hardcorowej - niedługo z dzieciaków sobie będą mogli widownie robić :D