Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekkka11

Jak wprowadzic w domu swiateczny fajny klimat

Polecane posty

Gość Rebekkka11

Hej, Chciałam zapytać jak wprowadzacie w domu świeteczny klimat. Jakos go dekorujecie, urzadzacie specjalnie? Jakie są wasze pomysly? Ja kupilam w markecie troche ozdób świetcznych, glownie zlotych. Swiatełka w ciepłych barwach, snieg w spreju. Zamowie tez jeszcze z internetu moje ulubione zapachowe swiece (kringle candle) i w domu bedzie pachnialo. Czasami rozrzucam tez szyszki itp. Robie klimat. Prosze o wasze rady

Gość gość
Fajnie wyglądają takie siatki albo rozwieszone pionowo lampki na karniszu przy oknie lub na ścianie za kanapą. Zawsze mi się takie coś marzy :) A tak to, w salonie stawiam choinkę, a malutkie sztuczne w sypialni i przedpokoju. Na drzwiach wieszam ozdobione wianki. Na stole jakaś dekoracja ze świecą, którą zapalam sobie jak nie ma akurat dzieci :) W kuchni lubię mieć ściereczki i rękawice ze świątecznym wzorem. W tym roku kupiłam sobie w Auchan takie ściereczki w zielono-czerwoną kratkę, bardzo mi się podobają.

Gość gość
mój dom już w czerwieni , złocie i zieleni , swiece zapachowe z cynamonem , lampki i pierniki w sobotę powieszę i zrobię , od 1grudnia u mnie są świeta

Gość gość
gość z 8 15 , daj jakiegoś linka z tymi lampkami za kanapą i na karniszach, bardzo bym chciała to zobaczyć a nie wiem o co chodzi, prosze :)

Gość gość
Próbuje dać linki, ale Kafe blokuje... może coś tam się uda... indulgy.com/post/BPA3Zm8Kc1/christmas-lights-on-a-rod-behind-sheer-fabri

Gość gość
za kanapą nie widzę zdjęcia w tej chwili, ale znalazłam za łóżkiem: www.shelterness.com/pictures/unusual-uses-of-christmas-lights-2.jpg

Gość gość
Bede pierwszy raz na swoim Gdzie zaprosze rodzine na cale 3 dni Swiat. U mnie na wigili zawsze byly uszka z barszczem, karp lub inna ryba panierowana, surowka ziemniaki, pierogi z kapusta I grzybami. I teraz nie wiem co na kolejne dni zeby bylo smacznie I odswietnie. Moze wy napiszcie co robicie lub jadacie u rodziny a ja zaczerpne pomysly. Z gory dziekuje

Gość gość
U nas najczęściej w pierwszy dzień świąt jest pieczony drób (kaczka albo kaczo-gęś, rzadziej faszerowany kurczak), w tym roku wstępnie planujemy z mamą, że będzie jakieś faszerowane mięso, może pierś z indyka jako rolada z farszem, może cielęcina... jeszcze do końca nie wiemy. Na drugi dzień zazwyczaj dojadamy to co było na Wigilię i pierwszy dzień :D

Gość gość
Nic tak nie wprowadza świątecznej atmosfery jak zapytanie, kiedy rodzinka odda kasę :D