Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She_______

Ile płacicie za stanik

Polecane posty

Gość gość
15 zł i nie niszczą mi się

Gość gość
Od jakiegoś czasu ok. 150-180 zł. za stanik, ostatni miałam od Ewy Michalak. Piorę według zaleceń pani ze sklepu brafitterskiego, ręcznie i szarym mydłem, wrzucając luzem do pralki można nawet najlepszy zdefasonować, o szarym mydle dopiero teraz się dowiedziałam. Kupuję jeden- dwa rocznie i chyba na żadne inne ubrania nie wydaję tyle co na staniki. Wcześniej kupowałam Triumpha, ale nie mogłam ich rozmiaru dobrać jakoś w żadnym modelu, a jeszcze wcześniej takie tanie właśnie, po 20-30 zł... Jak pierwszy raz poszłam na porządne dobieranie stanika, w końcu trafiłam "swój" model, stałam, gapiłam się w lusterko i nie mogłam uwierzyć że to mój biust... Piersi ładnie wyglądają, nie ściśnięte, podniesione jak trzeba, kształt super, ramiączka się nie wrzynają, stanik dobrze leży w każdym miejscu...

Gość prawie identycznie jak
gosc z samej gory strony, najpierw kupowalam jakies badziewia totalne, nie pamietam cen, ale mysle, ze w granicach 20-40 zl, potem zdarzalo sie, ze kupowalam triumphy, ale to tez badziewie, tylko drogie i przereklamowane, a kilka lat temu doedukowalam sie nalezycie w kwestii dopasowywania rozmiarow i od tego czasu nie kupuje juz stanikow w rozmiarach oscylujacych wokol 70B albo 75 A (bo myslalam, ze taki mam, skoro mam male cycki), tylko kupuje porzadnie dobrane biustonosze, to prawda, sa dosc drogie (jak na moja kieszen, ceny moich terazniejszych stanikow zaczynaja sie od 180 zl w gore), ale jak zobaczylam, jak dobrze wygladam w idealnie dobranym staniku (zarowno w nim, jak i calkowicie ubrana, od razu sylwetka ma inne proporcje), to przestalo mi byc zal wydawac kase, wole kupic spodnice z wyprzedarzy czy spodnie w second handzie, niz deformowac sobie piersi. BTW, jest ktos z Warszawy? Polecicie jakis dobry sklep z bielizna? Swego czasu kupowalam staniki w Avocado przy Brackiej, ale zlikwidowali ten sklep ku rozpaczy mojego serca (i moich cyckow) :( Nie przekonuje mnie babranie sie ze sprzedaza internetowa, wole pojsc do sklepu, spedzic 3h na mierzeniu stanikow (bo tak to zazwyczaj u mnie wyglada), ale za to wyjsc z idealnie pasujacym biustonoszem :)

Gość gość
Ja w Warszawie kupowałam w sklepie Victoria w Arkadii, ok. 280zł, ale to był do karmienia piersią (rozmiar 80G, marki Anita). W życiu nie miałam tak drogiego stanika i przez tydzień miałam wyrzuty sumienia, ale.... jednak jest niemal jak druga skóra. Jestem więcej niż bardzo zadowolona. Pozostałe w ilości sztuk 3 mam takie za 20-30zł, ale zakładam tylko gdy ten z Victorii jest w praniu hehe mimo że już od kilku miesięcy nie karmie piersią ;)

Gość gość
A do lekarza jaki zakładacie biustonosz? Zakładam, że najlepszy jaki macie . I wiecie co te "najlepsze" czasem tak wyglądają jakby sto lat miały- a dziewczyna młoda, ładna, makijaż nienaganny, strój jak z żurnala. Tylko tylko ta bielizna szkoda gadać .

Gość ggghgg
roznie, wiekszosc w przedziale 100zł+, ale mam i drozsze i tańsze, lubie ładną, wygodna i dobra bieliznę