Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limoncella

Polaki w uk I ich zawisc

Polecane posty

Gość Limoncella

Wlasnie sluchalam audycji w radio o obawach przed oywarciem granic dla rumunow I bulgarow....gdzie toczy sie dyskusja I ludzie moga dzwonic I wyrazac swoja opinie ....a tu nagle dzwoni Polak biznesman I napier.....na rodakow, czyli polakow, ze lenie, ze ciagna benefity, ze trzeba im poucinac. Nie dosc ze nie na temat, to jaka trzeba byc k*****, zeby robic wlasnym rodakom taka opinie publicznie. Sam sie moze I dorobil, a innym by zabral, bo przeciez, jak to.....! Polacy to jednak dno! Niech sobie mysli co chce, bo jak poczul troche grosza, to juz sie czuje lepszy, ale publicznie niech nie pograza jeszcze bardziej rodakow, bo kazdy wie jak jest. Nie chodzi o to, ze popieram beneficiarstwo, ale po co pajac dzwoni I napier.....na rodakow na dyskusji nie o polakach. Chyba dla samej zasady!!!

Gość gość
Polaki:D

Gość Limoncella
chyba się domyślasz, ze specjalnie tak napisalam

Gość gość
wszedzie sa tacy sami Polacy i w ten wlasnie sposob sami sobie wystawiaja swiadectwo w Nimeczech jak bylem to gorszej swini od polaka i niemca nie bylo :D podbierali sobie prace wzajemnie zawistni o kazda rzecz jaka miales lepsza od innych ,sprzedajczyki i chorzy na punkcie pieniedzy obrzydliwosc w Norwegi gdzie obecnie jestem to samo jest

Gość Limoncella
zal.pl

Gość gość
po tym forum, po forum onetu i innych takich widac, ze wiekszosc to przeciez dno...

Gość gość
ten polski biznesmen to powiedzial, bo psuje mu sie biznes, ludzie dostaja benefit to nie ma przez to taniej sily roboczej. Jakby ludzie w UK, zostali pozbawieni tj w PL jakiekolwiek pomocy socjalnej od panstwa, to wtedy te chciwe mendy mialyby raj. Zreszta juz powoli maja... Ja wiem, ze bede wolala zebrac czy okradac takich cwaniaczkow niz dla nich pracowac, jak bedzie trzeba to dla swoich dzieci, jak beda glodne to takiemu gardlo poderzne...Wiec niech skoncza cwaniakowac, bo ludzie juz maja dosyc wyzysku...

Gość gość
Dorobkiewicz dorwal sie troche do kasy I juz medrkuje. Typowe dla polaczkow

Gość gość
niestety również nie mam dobrych doświadczeń z polakami na tzw. emigracji. niektórzy się pozmieniali o 180 stopni i tylko żeby drugiemu dowalić :/ smutna rzeczywistość.