Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAWARTOSC TOREBKI TYPOWEJ KOBIETY

Polecane posty

Gość gość

co nosicie w swoich torebkach?

Gość gość
portfel telefon prywatny telefon sluzbowy klucze od domu klucze od firmy mala kosmetyczka-taka mini pare długopisów notes błyszczyki ze 3 luzem :D chusteczki higieniczne chusteczki nawilzane-malenka paczuszka 6 szt gumy do zucia rekawiczki

Gość gość
tel portwel chusteczki klucze kosmetyki drobne i często otwieram torebke a tam widzę jakąś zabawkę albo np ciastka ;) jak gdzieś jadę z córcią to mi zawsze podrzuca cos do torebki

Gość gość
no więc tak: rękawiczki telefony długopisy, portfel dokumeny baton jabłko chusteczki dla dziec****ampers:) pendrive wizytownik gumki do włosów 2x grzebień puder 2x szminka jakieś błyszczyki szminka ochronna chusteczki zwykłe czapka ładowarka do komórek kluczyki od auta zdjęcia stare paragony, faktury druki reklamacji tampon, podpaska lusterko tabletki przeciwbólowe kalkulator to z mojej dziennej torebki:)

Gość gość
portFel chyba debilko wyzej

Gość innychch gości
u mnie jest tak: klucze od domu, klucz do auta, dokumenty osobiste, dokumenty samochodu, chusteczki nawilżane, perfumy, antyperspirant, gumy orbit, też czasem podpaski no i kosmetyki (puder sypki, tusz i szminka) portfela nie nosze:D kase trzymam w kieszonce obok;) no i jak czasem nie posprzątam to pare paragonów i może jakieś papierki;)

Gość gość
Ja nie rozumiem takich pytań. Nawet dzisiaj leciał o tym program w TV i wynika że niektórzy dorabiają do tego jakąś ideologie niemal. Czy to aż takie fascynujące jakie nudne szpeje codziennego użytku ktoś nosi w torebce ?

Gość ewaewelinaaaaaa
u mnie w torebce jest niezbędne minimum, wiec: portfel klucze od domu klucze do auta komorka chust. higieniczne pomadka bezbarwna ................ jak ide na zakupy dodatkowo notes i długopis

Gość gość
portfel(w nim kasa, karty, dokumenty) klucze dom i auto telefon nic wiecej nie nosze ................ ale za to w samochodzie gumy szczotka do wlosow chusteczki nawilzane i higieniczne cos do picia jakis baton paragony kwity od parkomatu jakies drobne pieniadze

Gość gość
portfel chusteczki higieniczne szminka ochronna podpaska klucze torba na zakupy (materiałowa, ekologiczna) sucha karma dla kotów (dokarmiam bezdomniaki więc zawsze mam przy sobie garść karmy tak na wszelki wypadek) ;-)

Gość gość
Powariowalyscie??? Jakich rozmiarow sa wasze torebki??? Ja w mojej nosze tylko portfel, klucze, paragony i podpaske.

Gość ewaewelinaaaaaa
ja akurat jak wyzej pisalam malo rzeczy mam w torebce, a torebka rozmiarow XL:D , bo uwielbiam duze torby(to lepsze określenie niz torebka:))

Gość gość
taaaa a złodzieje się cieszż że to piszecie :D

Gość gość
portfel (a w nim dokumenty) telefon chusteczki higieniczne błyszczyk puder w kompakcie gumy orbit

Gość cztery z plusem
wczoraj robilam przeglad: portfel chusteczki buteleczka żelu do mycia rąk paczka mokrych chusteczek klucze dwa kolczyki ale kazdy inny kilka spinek- każda inna bo jak dziewczyny zdejmują to im chowam zeby nie zgineły i sie uzbierało kilka gumek- jak wyżej pomadka do ust o zapachu arbuza kilka paragonów troche karteczek samoprzylepnych z jakimiś datami i zapiskami opakowanie tiktaków dla Karolki jakby gdzieś trzeba było zatkać jej buzie ;) gumy miętowe 5 kolorowy długopis hello kitty jakby se któremuś nudziło i chciał porysować 2 zwykłe niebieskie (jakby sie wszystkim nudziło) :D kilka pet shopów i mały samochodzik no i czasowo ląduje tam komórka dodam że torebka to listonoszka taka kwadratowa malutka :D Jest jak zaczarowana torba magika wyciagam z niej i wyciągam i widze zdziwienie w oczach obserwujących :D

Gość gość
taaaa, złodzieje się skuszą na tę suchą kocią karmę ;-)

Gość gość
portfel, dokumenty,klucze,telefon, papierowa torba na zakupy

Gość gość
u mnie to tylko: -leki, stoperan, migrastop - telefon komórkowy - zestaw kluczy - portfel - stare paragony - podpaski, wkładki(po jednej, dwóch) - etui z okularami - pomadka ochronna -krem do rąk - szczotka składana - długopis - gumki do włosów, wsuwki do włosów - aparat cyfrowy(zawsze mam)