Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma któras z was niskiego męża i jest z nim szczęśliwa

Polecane posty

Gość gość
Mam 23 lata i miałam faceta niskiego, w podanym na początku przedziale i powiem wam, że jakaś zakochana nie byłam, to on mnie adorował i nie kręcił mnie za bardzo z powodu wzrostu, momentami wyglądał żałośnie kiedy nie mógł po coś sięgnąć w domu lub sklepie albo jak chciał siku i przytupywał tymi swoimi krótkimi nożkami małego chłopca :) Zgodziłam się na relację z nim, gdyż chciałam go poznać jako człowieka no i niby się zakochał we mnie,więc myślałam, że może z czasem i ja zobaczę w nim coś pięknego, ale niestety im bliżej go poznawałam, tym bardziej widziałam, że nie pasujemy do siebie charakterami i wtedy tym bardziej widziałam jaki on jest żałośnie niski, kiedy na początku znajomośc***owiedziałam sobie na to "Eeee, tam". Moje wnioski są takie, że jak kochasz, to nie przejmujesz się, bo kochasz za coś tam i jesteś szczęśliwa, a jak nie jest się szczęśliwym, to niestety, skoro się zastanawiasz nad tym, że jego wzrost może być problemem to BĘDZIE problem. Twoim.

Gość gość
wow niestety wzrost jest ważny,

Gość gość
To o bezpieczeństwie mnie rozwala, kobiety same sprowadzają się do poziomu odmóżdżonego zwierzęcia, wzrost nie jest żadną gwarancją bezpieczeństwa, wysocy często dostają w ryja zanim się zorientują, później przewracają oczami i nie wiedzą co się stało... dlatego że "myślą" jak te odmóżdżone bździągwy ;-)

Gość Kotka Fiona
ja mam też niskiego, ale jest prezesem

Gość gość
Babcia mojej mamy mówiła, że facet ma być przystojny i wysoki, bo w życiu różnie bywa i po kłótni z takim wysokim spojrzysz jaki on jest ładni i od razu przechodzi gniew, a jak spojrzysz na takiego karakana, to dalej będziesz zła. Ja przyznaję rację prababci.

Gość gość
prawdziwy mężczyzna ma 195 cm

Gość gość
A prawdziwa kobieta jest piękna i mądra... ale i tak tego nie zrozumiecie :D

Gość gość
moja jest o 10 cm wyzsza, chodzi w szpilach i wcale nam to nie przeszkadza

Gość gość
"A prawdziwa kobieta jest piękna i mądra... ale i tak tego nie zrozumiecie " No niestety, jesteśmy brzydkie i głupie, czasami ładne i głupie, nic ponad to, żadnych prawdziwych kobiet :)

Gość gość
Takie żyjątka :P

Gość gość
Ktoś tu pisał o poczuciu bezpieczeństwa z wysokim facetem. Kiedyś mój mały chłopaczek miał okazję rzucić się w wir walki do której ostatecznie nie doszło, i dobrze, bo naprawdę słabo widziałam jego szanse, warczał na faceta jak mały kundelek na wilka :)

Gość gość
i pewnie by dostał wpier..

Gość gość
W tej sytuacji musisz się związać z ponad dwumetrowym bokserem, będziesz bezpieczna i szczęśliwa, nie masz innego wyjścia... polecam Najmana albo podobnego jemu przygłupa :D

Gość gość
okej

Gość gość
Ludzie faktycznie powinni się dobierać kierując zbliżonymi cechami charakteru, poziomem intelektu, moralnośc***pustak i troglodyta to dobra para :D

Gość gość
mój mąż jest niższy ale to super facet pod każdym względem mamy dwójkę fajnych dzieciaków a co do jego siły no cóż dowalił większemu od siebie nie raz

Gość gość
Moi bracia są wysocy, silni i nie głupi, mój tata też, więc faceta powinnam dopasować do rodziny, bo przyzwyczaiłam się, że własnie tacy są faceci.

Gość gość
A dzieci niskie? Bo fajnie, że ty jesteś szczęśliwa i twój mąż też, ale jak wyjdzie z tego niski syn, to może mieć kompleksy, ja nie chcę ryzykować posiadania niskich dzieci.

Gość gość
syn ma 12 lat i już 161cm więc nie jest źle mieszanie genów wskazane:-)

Gość gość
ok :)

Gość gość
Nie wiedzialam ze szczescie zalezy od wzrostu. Jakim ty pustakiem musisz byc autorze.

Gość gość
gość Moi bracia są wysocy, silni i nie głupi, mój tata też, więc faceta powinnam dopasować do rodziny, bo przyzwyczaiłam się, że własnie tacy są faceci. ////// ile ma twoj maz a ile masz ty?

Gość gość
Ja mam 18, a mój wysoki mąż 47, jesteśmy szczęśliwi, na razie mamy pieska, bo na dziecko przyjdzie czas.

Gość gość
mąż ma 168 ja 7 więcej kurcze jakie to ma znaczenie?

Gość gość
ja mam 158 wiec nie pogardze chlopakiem 160,65

Gość gość
ja mam, sama jestem niewysoka...nie jestem z nim szczęśliwa nie dlatego, ze jest niski tylko dlatego że pije

Gość gość
to źle że pije

Gość gość
ja też mam 155 i 160, 165 to dla mnie nie jest mało, okej ludzie się różni, widze ze w tym temacie jest wiele nie tolerancji i po prostu tendencja do centymetrowania ludzi a nie podziwu a cechy

Gość gość
ja wiem jak sie zgracie to zobaczysz ze wzrost nic nie znaczyyy

Gość gośćAutorkaWatku
podbijam i prosze o jakies życiowe i racjonalne przyklady