Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w pracy tez jest zapieprz taki ze nie ma czasu na kawe i siku

Polecane posty

Gość gość

powaznie pytam bo juz nie wyrabiam:/ wszystko na wczoraj a nawet na tydzien temu

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja szukam pracy macie może jakieś stanowisko wolne ??:) na pracownika biurowego ? jestem z Gdańska.

Gość gość
nie mamy:o

Gość nelliaa
My mamy wolne stanowisko na pracownika biurowego :P

ojejka szkoda:( ale dzięki za odpowiedź :) uczę się dalej excela :)

nelliaa a gdzie ?:D napisz coś więcej jak możesz :)

Gość nelliaa
Tyle że pracownik biurowy to eee... szerokie pojęcie :D

Gość nelliaa
Wiocha w Wielkopolsce. Wymagania: wykształcenie i wiek - nieistotne Ważne: doskonała znajomość Microsoft Outlook: Word i Power Point, podstaw Excela Znajomość podstawowych programów graficznych: Adobe Illustrator albo Corel Draw i Adobe Photoshop albo GIMP - co najmniej dobra; umiejętność przygotowania do druku Dobra znajomość angielskiego, umiejętności copywriterskie Umiejętność fotografowania lustrzanką cyfrową Mile widziana: znajomość AutoCad-a, doświadczenie w telemarketingu Prawo jazdy kat. B Wysoka kreatywność Godziny pracy: 8-16 (mile widziana gotowość do pracy w weekendy) ... przypuszczalnie w piątek się zwalniam :D

o ja cię !! nie powiem niezłe wymagania ! a pewnie c**płacą najniższą krajową co nie ??

nelliaa a masz jakąś ciekawsza ofertę ? bo powiem Ci ze ja szukam pracy od prawie 3 miesiecy i bylam na dwóch rozmowach :(

Gość nelliaa
Nie, nie płacą najniższej krajowej, ale praca na okresie próbnym jest NA CZARNO! I pracodawca nawet płacąc więcej, w sumie wydaje jeszcze mniej, niż na pensję minimalną na umowę o pracę, na pracownika, A później najchętniej na umowę o dzieło albo chcą żebyś założyła własną firmę. Nie, nie mam niczego na oku, ale z pewnością coś wymyślę (to moja 5 praca w tym roku i wszystkie ja rzucałam)

Gość nelliaa
P.s. bardzo dobrze, że się uczysz tego excela!!!

Gość gość
ja tam nie widze ogromnych wymagan w sumie standard

Gość nelliaa
To tragedia, że coś takiego stało się standardem, no nie? Jeden pracownik na jednym stanowisku musi dygać na 3-ech etatach... Masz racje, u mnie w okolicy tak niestety wygląda standard. I to, że pensje opiewają na 1200-1700 zł to też standard :o

Gość gość
angielski to teraz kazdy juz zna znajomosc powe pointa i reszty-szkola srednia:o znajomosc programow graficznych-to juz jest ukierunkowane dla grafikow prawo jazdy - pestka:) czyli praca dla grafika

Gość gość
mi sie trafila na szczescie taka praca,ze wszystko na spokojnie a samej pracy jest roznie,czasem nie ma wcale wtedy wolne,czasem jest jej ok 4-5 h, Caly dzien prawie nigdy sie nie pracuje

Gość piszezpracylalala
Takie wymagania to praktycznie zadne wymagania. w sam raz dla osob po liceum, nie potrzeba ani wyksztalcenia wyzszego ani doswiadczenia. na moje oko super okazja! :)

Gość nelliaa
Grafika zajmuje może z 5% mego czasu ;-) Po prostu szef chciał "człowieka od wszystkiego". Najwięcej chyba dzwonię i rozmawiam z klientami albo z dostawcami, niektórzy są zagraniczni.

nelliaa To życzę Ci żeby udało Ci się jak najszybciej znaleźć pracę :)) Mam jeszcze pytanie odnośnie excela na czym powinnam się skupić jak się go uczę ? jeżeli chodzi o pracę biurową jakieś wskazówki może?:D

Gość gość
losie dobrze, ze nie mieszkam w PL, a obslugi helikoptera tamten buc co na czarno zatrudnia to nie chce? Czemu go nie zglosicie do Inspekcji Pracy, ze na czarno zatrudnia, d**y i szczury jestescie to macie dna a nie prace... Jak przyjdzie starosc to bedziecie zdychac z glodu bez emerytury...

Gość nelliaa
Przypuszczalnie funkcje podliczania, inne rzeczy jak tabele łatwiej wykonać w Wordzie... ale ja akurat Excela znam najgorzej.

Gość nelliaa
Gościu, to i tak jest jedna z lepszych propozycji jakie ostatnio znalazłam. :D

no właśnie ja też przy excelu się morduję hehe :P dzięki bardzo !:D

Gość nelliaa
I jeszcze spróbuj poszukać ofert na jooble, jobrapido, indeed, tam jest najwięcej