Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proba poczecia a seks

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam od 18 listopada, cykle nieregularne wiec ciezko stwierdzic kiedy owulacja. staramy sie o dziecko. czy wspolzycie codziennie ma sens ? ( nie zmiejsza to jakosci nasienia ? ) czy lepiej co 2 dzien ??

Gość gość
nieregularne czyli jakie? Jakie długości cykli masz?

Gość gość
raz 29, raz 38, raz 28

Gość gość
kochalismy sie wczoraj a dzis mam sluz ( wyglada na plodny ) czy dzis tez warto czy lepiej zaczekac do jutra i ponowic probe ?? :)

Gość gość
Ja dwa miesiące kochalam się codziennie i nie udało się w 3 miesiącu co 3-4 dni i teraz jestem w 35 tyg:-)

Gość gość
wlasnie wole nie co dziennie bo czytalam gdzies ze jakosc nasienia jest gorsza , ale moja lekarka mowi ze to nie ma znaczenia ...

Gość gość
jeśli twój facet jest zdrowy i silny jego nasienie też na pewno jest dobre i to że uprawiacie seks codziennie nie zaszkodzi. lekarze mówią że stres przeszkadza poczęciu dziecka, więc jak będziesz tak w kółko liczyć i myśleć to i tak nie zajdziesz. kochajcie się normalnie kiedy macie ochotę i nie myśl o dniach płodnych i niepłodnych a napewno zajdziesz w ciągu miesiąca czy dwóch

Gość Andzia263
Ja także mam cykle nieregularne raz 32 raz 31 a raz nawet 38 i także nie mogę wyczuć kiedy owulacja i dni płodne. Kupiłam testy owulacyjne ale cos nie tak wynik jakiś niewyrtazny jedna kreska mocna a druga slaba taka.jUZ NIE mam siły ciągle rozczarowanie co miesiąc maz także by chciał już a ja nie mogę mu tego dac.Biore progesteron na potrzymanie ciąży bo mam niewydolność ciałka żyółtego niby i biore tabletki na tarczyce a podobno lekarz rodzinny nic nie stwierdził było usg i nic nie ma.Prosze o pomoc