Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noq

Kiedy pierwsze objawy

Polecane posty

Gość noq

Hej:) Jak w temacie: kiedy? Bo szczerze mówiąc nie jestem do końca teraz na nią gotowa i chyba sama sobie coś wkręcam...

Gość gość
nie musi być żadnych objawów prawie połowa kobiet nie ma objawów ciąży przez pierwsze 3 miesiące- więc zrób test albo idź do lekarza na wizytę

Gość gość
Na kafe laski to juz dzień po wpuszczeniu Meza maja, brzuchy im rtosna w 10 tyg a ruchy czują w 12 także zaraz ci doradza hahaha A tak poważnie objawy nie wymyślone a faktyczne weystepuja 7-9 tyg od dnia ostatniej miesiaczki

Gość noq
Dzięki:) Wiem, że wymyślam. Potrzebowałam tylko, żeby ktoś to potwierdził ;) a kiedy najwcześniej test z moczu mogę zrobić? Słyszałam, że tydzień po ewentualnym zapłodnieniu.

Gość gość
ja zawsze czekałam do okresu jak miałam podejrzenie ciąży, jak się spóźniał kilka dni robiłąm test i albo wychodził pozytywny od razu albo negatywny i wiedziałam że nie jestem.

Gość gość
Tydzień po to g***o c****każe.W dniu spodziewanej miesiączki czyli jakieś 2 tyg po owulacji.

Gość gość
Boże zagwiazdkowali mnie jak bym nie wiem co napisała. Miało być oczywiście ''ci , pokaże''

Gość gość
"Na kafe laski to juz dzień po wpuszczeniu Meza maja, brzuchy im rtosna w 10 tyg a ruchy czują w 12 także zaraz ci doradza hahaha" Dzień po stosunku nie, ale tydzień-10 dni to już jak najbardziej. Tylko trzeba wiedzieć na co zwracać uwagę i jakie FAKTYCZNIE są objawy tak wczesnej ciąży. Ja 8 dni po owulacji czułam bóle podbrzusza, jak się później okazało związane z implantacją zarodka. Dwa dni później doszły do tego ból piersi i specyficzne zmiany skórne na twarzy (inne niż przed okresem). Po 12 dniach od owulacji zrobiłam betę ale to była tylko formalność bo wiedziałam, że jestem w ciąży.

Gość noq
to na szczęście do okresu tylko tydzień mi został :) Więc moje samopoczucie pewnie może świadczyć po prostu o tym, że on się zbliża.

Gość gość
A kiedy był stosunek po którym się martwisz?

Gość noq
W niedzielę

Gość gość
moim pierwszym objawem był brak okresu ale bóle tak silne jak w jego trakcie... i bolało bardzo długo bo kilka tygodni.