Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona nie chce ze mną sypiać

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy małżeństwem od 5 miesięcy. Wcześniej znaliśmy się 3 lata. Chciała czekać do ślubu więc czekaliśmy. A teraz kochaliśmy się tylko 4 razy.

Gość gość
A pytales jej czemu nie chce?

Gość gość
mówi że nie potrzebuje że se nie jest najważniejszy. I że jak ją kocham to będzie tak jak ona chce

Gość gość
Ozesz ja piernicze ,wspolczuje :( Rozumiem,ze ma to zwiazek z jej swiatopogladem,religia? To wczesniej przed slubem nie mowila Ci ,ze bedzie uprawiac sex wylacznie w celu prokreacji?

Gość gość
Zwiazek nie opiera sie na tym czego chce jedna strona tylko na partnerstwie ,niestety ona do tego niedojrzala .

Gość gość
To wy przez te 3 lata też nic nie teges...?

Gość gość
nawet nie o prokreacje chodzi. Ona teraz po ślubie nawet przytulić się nie chce czy pocałować. Uszanowałem jej poglądy ale myślałem że po ślubie będzie chciała być ze mną jak żona

Gość gość
no nie. Chciała czekać i czekaliśmy chociaż ja prawiczkiem nie byłem. Przecież zmuszać nie będę. Jak to robimy nawet na mnie nie patrzy, nie dotyka o lodzie czy ręką mogę zapomnieć

Gość gość
wiem że związek to nie tylko sex ale to jest dopiero 5 miesięcy.

Gość gość
A rozmawiałeś z nią naten temat tak na spokojnie i wytłumaczyłes, że jej pragniesz, że jest taka piękna i pieknie pachnie, że nie wytrzymujesz?

Gość gość
Boszee :( jak nie chce sie nawet przytulac to radze psychologa i to jak najszybciej! Myslisz ,ze zgodzi sie na wizyte? Jesli nie to zagroz rozwodem ,to nie zycie to jakas wegetacja!

Gość gość
rozmawiałem oczywiście ale ona że jak ją kocham to wytrzymam a że mi się podoba to ona się cieszy

Gość gość
wątpię że ją namówię na wizytę ona nie wierzy w takie sprawy

Gość gość
Jak ona sobie wyobraża Wasze życie dalej? to nie życie...:-(

Gość gość
Hm..Moge zapytac w jakim ona jest wieku ? Zakladam,ze jestes jej pierwszym facetem?

Gość gość
nie wiem jak ona. Bo jej to wystarcza wszystko i jest dobrze

Gość gość
25. Miała chłopaka wcześniej ale jeśli chodzi o sex tak. Była dziewicą aż do nocy poślubnej

Gość gość
głupi Ty był przed i dalej po ślubie, daj sobie spokój z taką babą, bierz nogi za pas, szkoda czasu na takie babsko perfidne, oszustka i tyle

Gość gość
Ja się szczerze zastanawiam jak Ty, facet z normalnymi potrzebami spotykałeś się z kobietą trzy lata i nigdy nie doszło do seksu? Jak to możliwe? Ja do mojej zaraz podchody robię"-)

Gość gość
a zrób jej dzieciaka to masz przerypane

Gość gość
wytrzymywałem i na ręcznym. Kocham ją ale nie wiem czy tak dam radę

Gość gość
Wiesz ona stosuje wobec Ciebie szantaz emocjonalny ,ale cos za jej zachowaniem sie kryje ..byc moze zaburzenie sexualne ,byc moze uraz z dziecinstwa (molestowanie,g***t) ,a moze po prostu Cie nie kocha ,a wyszla za Ciebie bo tak wypadalo ,mozna tu gdybac i gdybac,a moze ma jakas bliska przyjaciolke z ktora moglbys porozmawiac ?

Gość gość
a potem frustracje ,zdrady,pretensje sami sobie to ludzie robią- dopasowanie w tej dziedzinie jest równie wazne jak w swiatopogladzie' naiwny jesteś i tyle ,ja jestem 22 lata z mężem i seks jest gorący,krzyż na drogę

Gość gość
i bardzo dobrze, pracuj głupku, zrób bachora , wyrazy współczucia, ale miałeś dziewicę, hahahhahahhahahahahahahah

Gość gość
a nie 13 przypadkiem? :D

Gość gość
Porozmawiaj z nią jeszcze..., niektórzy dali tu kilka dobrych rad (wskazówek), skorzystaj z nich, a jak wszystko zawiedzie to faktycznie pomyśl o rozstaniu. Takie jałowe życie to wegetacja:-(. Powodzenia.

Gość gość
po takich zachowaniach żony zakochanie szybko przemiie,mój przyjaciel wytrzymał 7 lat a potem kochanka za kochanką

Gość gość kolejna zdradzona
a może ty jesteś kiepskim kochankiem? może ona się wstydzi? z dziewicami jest ciężko, choć ja już nie jestem dziewicą jakies 10 lat to pamiętam ze początki są trudne A po slubie to faktycznie ciężko zaczynać, bo to jest bardziej obowiązek malżenski Moim zdaniem musisz się bardziej starac, może o to chodzi? Może ejstes zbyt mało romantyczny? Po prostu pogadaj z ią co ona by chciała? Czego jej brakuje? Jakie ma fantazje? Proponuje dobre winko do tej rozmowy, bo poczatkujace kochanki są raczej nieśmiale i wstydliwe. Jeśli moje rady nie pomoga to może ona nie potrzebuje seksu? Wtedy zalecam wybrać się do lekarza.

Gość gość
nie no spoko mozna byc niesmiala i wiadomo ,ze z czasem sie czlowiek rozkreca ,ale ona mu wyraznie mowi ,ze ma wytrzymywac bez sexu bo jej wystarcza 4 razy na pol roku !