Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jajnika

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od przeszło dwóch miesięcy boli mi prawy jajnik. Bóle nie są ciągłe, czasami po prostu tak ukłuje i nie mogę się ruszyć. Również bardzo boli po jakimś wysiłku fizycznym. W dodatku kocham się z partnerem metodą przerywaną, podczas @ kończy we mnie, nawet w tych ostatnich dniach. Czy to może być ciąża? Ostatnio czuję nawet wstręt do papierosów a jestem osobą palącą. Słyszałam co nieco, że to również mógłby być torbiel, ale niekoniecznie. Macie może pewne teorie na ten temat? Zapisałam się do gin. jednak męczy mnie to bardzo, gdyż chciałabym już być mamą.

Gość gość
no a miesiączkę masz normalnie?

Gość gość
bardzo prawdopodobne, ze jestes w ciazy, jesli spodziewasz sie iesiaczki i ona nie nastąpi, kup kilka testó dla pewności i wykonaj je w dniu oczekiwanego krwawienia.

Gość gość
W tym miesiącu miałam dość obfitą, co mnie zaniepokoiło, gdyż zwykle była taka...normalna, jak to @. A teraz mam brązowy śluz, czasami z odrobiną krwi. Być może plamienie występujące w połowie cyklu.

Gość gość
mogą to być torbiele

Gość gość
skoro miałas miesiaczkę, to żadna ciąża tylko torbiel, idz do lekarza żeby ją obejrzał