Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość gość

sprawa wyglada tak ze dziadek moj zmarl i jego samochod jeszcze nie jest wlasnoscia mojej babci bo nie bylo jeszcze sprawy spadkowej... samochod stoi w garazu i nikt nim nie jezdzi a ubezpieczenie trzeba zaplacic... czy mozna zrezygnowac z tego ubezpieczenia mimo ze samochod dalej jest zarejestrowany?

Gość gość
dodam jeszcze ze obecne ubezpieczenie jest do konca lutego 2014r.... czy mozna poniesc jakies konsekwencje tego ze posiada sie tylko zarejestrowany a nie ubezpieczony samochod?

na logikę, skoro samochód nie jest używany, to nie jest mu potrzebne oc ale, że w naszym kraju przepisy są z reguły nielogiczne to radzę zadzwonić do wydziału komunikacji urzędu miasta/gminy i dopytać /

Gość gość
z AC tak ale z OC nie. chyba, że wyrejestrujesz samochód.

Gość gość
no niestety tego sie spodziewalam...

Gość gość
wiesz co mialam podobny przypadek... ale zadzwonilam do generali i tam mi podpowiedzieli co zrobic, a teraz auto mam wlasnie u nich ubezpieczone.

możesz też podpatrzeć na stronach z różnymi polisami, tam często pojawiają się odpowiedzi na tego typu pytania

Gość mikawero
na www.okurka.pl masz porównywarkę i tam wystarczy podać dane auta które chcesz ubezpieczyć i program wyliczy ci składkę i pokaże nawet 37 różnych ofert

Gość kamilros27
byłem na tym serwisie okurka i faktycznie bardzo solidnie pokazuje oferty bo później sprawdziłem dwie najbardziej interesujące i się okazało że kupując przez nich mogę mieć 160zł taniej!

Gość gość
Jeśli mieszkasz w Cieszynie lub okolicach i potrzebujesz ubezpieczenia to zapraszamy do naszego biura Kaniafinanse na ul. Bobrowieckiej 29. Oferujemy między innymi kompleksowe ubezpieczenia komunikacyjne. kaniafinanse.pl

Gość gość
wiecie moze jaka jets wysokosc skladek oc i ac w compensa?

Gość OE_Compensa
Wysokość składki ustalana jest indywidualnie, więc aby uzyskać odpowiedzieć zapraszam do kontaktu z naszym agentem ubezpieczeniowym lub biurem ubezpieczeniowym oferującym ubezpieczenia komunikacyjne Compensa. Warto jednak zaznaczyć, że cena ubezpieczenia to nie wszystko – szczególnie w przypadku ubezpieczenia AC. Tutaj liczy się przede wszystkim zakres ubezpieczenia. Compensa oferuje ubezpieczenie AC od wszystkich ryzyk (tzw. „All risk”) tzn. ubezpieczenie obejmuje wszystkie zdarzenia związane z uszkodzeniem, zniszczeniem i utratą pojazdu , poza jasno wyłączonymi w ogólnych warunkach ubezpieczenia. Jest to rozwiązanie lepsze od „tradycyjnego AC”, w którym ubezpieczyciel odpowiada tylko w przypadku, gdy szkoda powstała w okolicznościach wskazanych w ogólnych warunkach ubezpieczenia (tzw. „ryzyka nazwane”). Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszych ubezpieczeń komunikacyjnych pod adresem: www.compensa.pl/klient-indywidualny/ubezpieczenie-samochodu/tabid/79/Default.aspx Stosowne informacje kontaktowe dostępne są na naszej stronie internetowej pod adresem: www.compensa.pl/tabid/64/Default.aspx. W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Online Ekspert Compensa