Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia987456

Przyjaciółka

Polecane posty

Gość olusia987456

Witam! piszę dlatego że chciałabym zasięgnąć Waszej rady na temat mojej przyjaciółki. Przyjaźnimy się całe gimnazjum teraz jesteśmy w 1LO dalej w tej samej klasie. Właśnie odkąd zmieniłyśmy szkołę to pojawiły się problemy zaczęłyśmy poznawać nowe osoby itp.. ja jakoś nigdy nie mogłam znaleźć sobie nowego towarzystwa mam wrażenie że kogo kolwiek chce poznać nowego to odpycham ludzi bo jakoś nie chce ze mną w dłuższe znajomości wchodzić no ale już pomijam ten fakt.. Właśnie poznałyśmy we dwie taką dziewczynę i zaczęłyśmy z nią na imprezy chodzić spotykać się w 3 itd.. No ale od jakiegoś czasu zauważyłam że zaczynają się ode mnie odsuwac moja przyjaciółka chyba po prostu ją wybrała .. Zawsze na przerwach wychodzą sobie zapalić pogadać gdzieś we dwie chodzą cały czas.. No ja owszem nie palę no to o to nie mam pretensji że sobie na fajkę wychodzą.. ale jest wiele różncyh takich sytuacji w których mnie ignorują zawsze jak ta nowa gdzieś się zgubi albo coś to moja przyjaciółka oczywiście zaraz idzie jej szukać czeka na nią itd.. a kiedy ja je proszę żeby czasem zaczekały na mnie to sobie idą i udają że nie słyszą .. albo chodzą sobie gdzieś pić potajemnie i różne takie historie.. Oczywiście jak moja przyjaciółka ma jakiś problem to wie od razu po kogo dzwonić tylko chyba po to jej jestem potrzebna a do rozrywki ma kogoś innego .. No i właśnie nie wiem co robić bo mam tylko ją tak na prawdę nie mam innych przyjaciół jakoś nie mogę z nikim dłuższych relacji ułożyć i jest mi przykro z tego powodu.. A tak wgl to od półrocza mam zmienić szkołe tylko nie jestem jeszcze pewna co robić .. co Wy byście zrobili ? Proszę o szczere odpowiedzi ;)

Gość gość
1.Wasze relacje sie wypalily. 2.Nie jest jeszcze miedzy wami tak zle. 3 Chcesz znalexc ziomkow-♡ przytulaj sie♡ 4. Gimbus ci to mowi.