Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem facetem , powiedzcie o co chodzi, mam dziewczynę która mnie bardzo podnieca, wspolzyjemy ze soba, ale jak dlugo tego nie robimy mam potworny bol w podbrzuszu i bola mnie jadra ktore sa jakbyy powikeszone, czy ktos z Panów miał podobnie, kobiety jak wiedza cos na tem temat tez prosze o wypowiedz

Gość gość
Jesteś w cionży

Gość gość
bardzo smieszne hahaha

Gość gość
To przez to, że często jesteś podniecony, a to sprawia iż twoje jądra wypełniają się większą ilością spermy. Jak nie spuścisz tego nadmiaru występuje ból jąder i podbrzusza :-)

Gość gość
To na pewno być za dużo sperma wtedy jajka bolić , ja dobrza radzić żeby konia walić :)

Gość gość
Do lekarza. Nie wstydzić się, bo to może prosta sprawa, ale może to też być coś poważnego.

Gość gość
do lekarz , troche tak glupio

Gość gość
powiedz dziewczynie zeby czesciej obciagala z polykiem i bedzie wszystko oky

Gość gość
Powodem może być np. zapalenie prostaty, albo coś z jelitami, zapalenie jelit, może niedrożność jelit ci się robi, może to wyrostek, może kamienie. Tak może objawiać się też rak i to nie jeden konkretny typ. Lepiej zacząć już szukać od czego to jest, bo czas może mieć znaczenie.

Gość gość
isc do lekarza , moze jeszcze do kobiety , chyba spalil bym sie ze wstydu, ale widocznie produkuje tego duzo a nie ma gdzie ujsc i boli

Gość gość
Nie jest pewne, że przyczyną jest brak seksu. Wiążesz to, bo jądra bolą, a może być to też stan zapalny jąder. Jesteś pewny, że wiesz z czego jest ten ból?

Gość gość
Gość ty mały zboczeńcu. Ciekawe co sobie myślisz. Kobieta lekarz i już napalony na całego, już sobie sobie pewnie wyobrażasz jak stoisz nagi przed panią doktor, a ona ogląda twoje jądra. Taki zboczek z ciebie, a wstydzisz się bo masz nieczyste myśli.

Gość gość
zapalenie jader, trzeba bedie jednak to skonsultowac z lekarzem, o tymm ie pomyslalaem , dzieki

Gość gość
idz do lekarza

Gość gość
pare lat temu moj chlopak to samo mial i byl u lekarza to lekarz mu powiedzial ze to moja wina ze nie daje mu dobrze skonczyc i ze jak robie loda to powinnam wyciagnac wszystko i ssac ile tylko moge.przez tydzien sie poswiecalam bawalam i ociagalam az nie mialam sily ale wyleczylam a teraz mi sie za to odplaca

Gość gość
czyli radzisz wiecej seksu

Gość gość
krotko mowiac ma zaduzo spermy i nie miesci sie w jajkach i zatrzymuje sie po drodze

Gość gość
trzeba bedzie dzis sobie recznie ulzyc, dzieki

Gość gość
ludzie przestańcie z tymi głupotami o zbyt dużej ilości spermy. jakby tak było to rano budziłby się z mokrymi gaciami, podczas snu by się pozbywał nadmiaru, a nie jakieś bóle.

Gość gość
miałem podobnie,to nie sperma,a ...napłyneła krew,przecież pindol staje dzięki krwi-to mięsień,twoje ciało przygotowało się na sex ,krew napłynęła i...co dalej?mięsnie musza się rozluźnić.Albo dziewczyna zrobi co trzeba-ale to mało przyjemne przy bólu-albo ręczny,aby odpuścić napięcie.Zadna to choroba,normalny objaw długotrwałego podniecenia i nie mówię o podnieceniu fizycznym,oono jest niezależne od ciebie,w głowie,nawet nie wiesz,że ciało się przygotowuje na coś fajnego

Gość gość
zgadzam sie tez to mialem