Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igaaaaa

Ona ma ochotę na mojego męża

Polecane posty

Gość Igaaaaa

Mój mąż został dyrektorem działu w swojej firmie. Wczoraj przyjął nową pracownice. Dzisiaj wrócił normalnie do domu, poszedł wziąć prysznic. Zadzwonił telefon nr nie znany. Prosił żebym odebrała. Kobieta pytala się o mojego męża powiedziałam, ze oddzwoni ona stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby. Za kilka min przyszedł mu sma ,, Nie wiedziałam, że masz żonę... Mam do ciebie sprawę, ale porozmawiamy w firmie ". Mąż odpisal jej ,, Nie rozumiem dlaczego miałabyś wodzić. Moje życie prywatne nie powinno Cię interesować. Jutro nie,ma mnie w firmie, jeśli coś ważnego udaj się do szefa on na pewno C***omoże". Kurde mam dziwne uczucie, że ona ma ochotę na mojego męża.

Gość gość
Moze jestem wariatka ale ja bym jej odpowiednia wystawila opinie i poszla do szefa albo napisala anonim. Puszczalska suka.

Gość hyoplimoza
A maz ma ochote na nia? Bo to nie jest takie pewne. Ile lat jesteście w związku.Moze można mu zaufac.

Gość gość
idiotka z niej ;p haha

Gość Igaaaaa
Jesteśmy 5 lat, małżeństwem. Mamy 2 letniego syna.

Gość gość
jedź kiedyś znienacka pod byle pretekstem do niego do pracy, zobaczysz co to za jedna a poza tym ona zobaczy ciebie- jego ŻONĘ

Gość gość
Spoko, mąż jest w porządku:-)inaczej nie dałby ci tel odbierac. A ona hm pewnie jej zaimponował gość na stanowisku i pewnie ma ochotę na niego, ale mysle ze nie masz sie co martwić, bo mąż sie na nią nie skusi, nie jest głupi, z tego co piszesz

Gość hyoplimoza
Ale mezowi może można zaufac, bo ze ktoras dowala się do faceta to nie nowość, zwłaszcza w takim układzie.Moze nie ma się czgo bac.Poobserwuj jeszcze trochę, ale na spokojnie.

Gość gość
Jedz i powiedz idiotce,ze teraz nie dosc ze wie ze ma zone to i widzi ja. Daj jej znac gdzie jej miejsce. Do tego bym powiedziala,ze to nienormalne sie spoufalac z szefem,kolegami z pracy. Ja tego nie robie ze wspollokatorka a jestem corka wlascicielki. :-)

Gość Igaaaaa
Wkurzyłam się. Gowniara ledwo po studiach. Nie kreujemy przed sobą telefonów, kalendarzy,e_meili. Nie mamy przed sobą tajemnic.

Gość Igaaaaa
Miało być nie kryjemy. Przepraszam, ale pisze z telefonu i zmiania mi wyrazy.

Gość gość
Jaka... Żeby wyrywać mężów.

Gość gość
Ojojoj, to ci dopiero :D Ajajaja :D No ludzie! Hahahahha! Problemy glupich kafeterianek, hahahahah!

Gość gość
miej si ena uwadze, kobiety sa teraz tak zdesperowane, ze na zonaty i dzeiciatych rzucaja jak glupie :/

Gość gość
Przyjął wczoraj pracownicę, juz przeszli na Ty i już romans, coś mi nie pasuje

Gość gość
Laska wyraźnie napisała że nie wiedziała iż facet ma żonę. Może już sobie dała spokój - niektóre kobiety mają zasady i nie rzucają sie na mężczyzn mających rodziny. Ja nie podejmowalabym teraz żadnych kroków tylko obserwowała. Nie sztuka zrobić z siebie ziejącą zazdrością furiatkę.Trzeba zachować spokój i mieć klasę.Najprawdopodobniej dziewczyna już odpuściła.

Gość gość
właśnie na pana derektora niejedna suka będzie miała ochote, musisz uważać i bronić rodziny, bo faet czasem jak pies............ a potem żałuje, żony powinny mieć swoją mądrość, chroń siebie i swojego aceta przed takimi k***wkami, bo pewnie jak jest derektorem niejedna pojawi się niestety na jego drodze

Gość gość
Ja p*****le. Ale wy jestescie jebniete...

Gość gość
tylko nie wszystkie dziewczyny są wrażliwe, subtelne, pełne taktu, i mądre są też wyrafinowane k***y które wiedzą co robią bo chcą z tego konkretną korzyśći na takie tylko ziejąca zazdrością furiatka-wariatka bo inaczej nie odpędzisz

Gość Igaaaaa
Mąż jest tylko detektorem jednego z działów, a takich detektorów jak on jest kilka co prawda on, jest najmłodszym.