Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ciasta

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej dziewczyny wiem, 偶e to ju偶 pewnie oklepany temat ale prosz臋 Was o rade bo ci臋偶ko mi si臋 zdecydowa膰 jakie ciasta zam贸wi膰 na nasze wesele Wesele b臋dzie we wrze艣niu, wi臋c ju偶 chyba nie b臋dzie strasznych upa艂贸w, organizujemy je na ok 250 os贸b (wiem bardzo du偶o ale inaczej si臋 u nas nie da) Wesele b臋dzie dwudniowe i oczywi艣cie rozdamy go艣ciom r贸wnie偶 do domu wi臋c troch臋 tego ciasta nam trzeba.. Porad藕cie jakie ciasta najlepiej schodz膮 na weselu (konkretne nazwy), jakie mieli艣cie na Waszym ? A jaki mieli艣cie smak tortu? Ja si臋 chyba zdecyduje na 艣mietanowy z owoc贸w le艣nych (jagody, maliny) A mo偶e macie jak膮艣 godn膮 polecenia cukiernie w Lublinie lub okolicach? B臋d臋 wdzi臋czna za Wasze rady

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tort czekoladowy z wi艣niami i bit膮 艣mietan膮,z ciast to deser pomara艅czowy,delikatne z galaretk膮,ciastko wz,miodownik,ciasto kr贸wka,orzechowy przek艂膮daniec,babeczki z kajmakiem,na wynos dla gosci,by艂 sernik ,ser z makiem i kokosem oraz jab艂ecznik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tort 艣mietanowy z jagodami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciasto szefa, pani walewska, avocado, rafaello z krakersami, oczywiscie serniki, ambasador- takie zamawia艂am ja. je偶eli chcesz namiar na fajn膮 hurtowni臋 w lublinie pisz na maila: socks511@interia.pl mam sprawdzon膮, zamawiam tam zawsze torty, zamawia艂am przyjaci贸艂ce ciasto w艂a艣nie na wesele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja wy偶ej, a tort mia艂am 艣mietanowy z wi艣niami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mia艂am czekoladowy z wisniami i bit膮 艣mietan膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maya_20
Owocowe najlepsze, ci臋偶kie torty nie s膮 zbyt smaczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz juz chyba nikt nie podaje takich "tradycyjnych" cie偶kich tort贸w z masami jakie by艂y kiedy艣. wszystkie te 艣mietanowe i 艣mietanowo owocowe s膮 leciutkie i mniej s艂odkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli chcesz namiar na fajn膮 hurtowni臋 w lublinie pisz na maila: socks511@interia.pl x x xciasto z hurtowni??????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak. co w tym dziwnego ? s膮 hurtownie, kt贸re zajmuje sie tego typu rzeczami: dystrybucj膮 ciast, ciastek, cukierkow i wszystkich tego typu s艂odko艣ci. ( ciasta s膮 oczwywi艣cie z cukierni, sami tego nie robia ;) ) ja jeszcze si臋 nie zawiod艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napisa艂abym adres www tutaj, ale za chwil臋 kto艣 dorobi sobie ideologi臋 偶e sama sobie robi臋 reklam臋 :o wi臋c je偶eli jest zainteresowanie, mog臋 wys艂a膰 namiar na maila. ( chocia偶 przecie偶 to tez reklama :D )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zawiodlas sie bo jeszcze nie jadlas ciast z piekarni-od tego jest konditorei nie hurtownia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no pewnie ze reklama-jaki lom zamawia ciasta w hurtowni.:D:D:D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale to by艂y ciasta z cukierni :D torty zreszt膮 te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie z tej- http://www.mtgmurczyk.pl/oferta.htm pod warszaw膮, dlatego dystrybuowane przez hurtowni臋, bo nie maj膮 偶adnego sklepu firmowego tutaj... i fakt z lubelskich nie zamawia艂am, bo (o dziwo) ceny mnie zabi艂y :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorka tego postu to ta sama osoba z hurtowni:o ten sztuczny badziew sama jedz tych ciast jest pelno na kazdym rogu i straganie a w smaku zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mog艂am si臋 tego spodziewa膰. co do ostatniego postu, to z pewno艣ci膮 na ka偶dym straganie s膮 te ciasta i z pewno艣ci膮 badziew :D No c贸偶, autorka zapyta艂a czy mam godn膮 polecenia cukierni臋. ot贸偶 ja- mam. a czy ona napisze na maila czy nie -jej wyb贸r- mnie to wisi i powiewa ;) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My wesele robimy w lokalu Sonatina tam nam polecili pyszna cukierni臋 :) z kt贸rej napewno zam贸wimy s艂odko艣ci na chrzest c贸reczki ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My byli艣my zadowolenie z Sonatina ale z ich ciast tak sobie wi臋膰 kwestia gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifka37
S艂odki 艢wiat Edzi - i tylko Edzia :) kto spr贸buje cho膰 raz wie!

Udost臋pnij ten post