Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny ktora mieszka w Grays

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialabym zamieszkac w grays a dokladniej w Chafford Hundred, na jednym topiku pisala dziewczyna o niku Grays77 jesli mnie czytasz blagam odpisz, chcialabym sie dowiedziec wiecej o tym miejscu a szczerze mowiac nie mam kogo zapytac, jesli ktos jeszcze tu mieszka prosze o wpisy, z gory dziekuje :) .. Ps: chce rowniez urodzic tutaj dlatego interesuje mnie to miejsce rowniez pod wzgledem lekarzy

Gość gość
witaj jestem dziewczyną z Grays tzn nie dokładnie tą której szukasz ale miszkam w Grays Essex, mała przyjemna spokojana dość tania miejscowość, właściwie wszystko co jest potrzebne mamy na miejscu i jest dużo Polaków i Polskich rodzin. Jeżeli chodzi o opieke medyczną to sama wiesz jak jest w Anglii, oddział ginekologicznopołożniczy najbliższy jest w Bassidon i tam trzeba jezdzić na scany i na poród, midwife jest blisko i przychodnie rodzinne też są w pobliżu. Jeżeli chodzi o prace to ludzie raczej dojeżdżają do Londynu, tzn jest tu duże centrum handlowe w Leiksaid i tam też można coś znalezc.

Gość gość
Witaj Bardzo Ci dziekuje za odpowiedź ja jestem pozytywnie nastawiona do tego miejsca na pewno tam pojadę niedługo lecz słyszałam że chafforrd hundred jest miastem interesującym a grays to kompletna dziura trochę mnie to zdenerwowało i szczerze mówiąc przestraszyło mogłabyś mi coś więcej o tej miejscowosc***owiedziec czy daleko z grays jest do lakesidu i czy na głównym deptaku są tylko same agencje nieruchomości tak jak mi wmawiano i czy ogolnie fajnie się tam mieszka Aha napisz prosze najwazniejsze czy wolalabys mieszkac w chafford hundred czy w grays