Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wy robicie w życiu

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czasem, co Wy w życiu robicie? Jest godzina 10.00, 11:00, 12.00, a tu pełno wpisów i tematów. Ja przyznaję, że jestem od miesiąca na bezrobociu, wcześniej bym nie miała w tych godzinach czasu siedzieć w internecie chwili, a co dopiero całymi godzinami? Wszyscy jesteście tu bezrobotni?

Gość gość
Ja jestem.

Gość gość
Mi za to płacą

Gość gość
no właśnie odnoszę wrażenie, że większość osób musi być tu taka jak ja-bezrobotna. Jak się pracuje, to zwykle nie ma się czasu tak parę godzin pisać na kafe. Przygnębiające to jest. Ja mam 28 lat i jestem coraz bardziej zdołowana sytuacją w tym kraju.

Gość gość
Mnie też, gdyby nie narzeczony, który ma pracę, umarłabym z głodu. Bezrobocie to okropny stan, nie dość, że nie mam własnych pieniedzy to jeszcze psychika siada, i to jest najbardziej dokuczliwe bo jestem uzalezniona od kogoś.

Gość gość
ide do pracy rano wracam i mam wolne nie co dzien ale nie ktore dni tak wlasnie mam ustalone godziny pracy czysto w domu obiad od wczoraj to co mam robic jak pogoda do tylka :)

Gość gość
a ja siedze w pracy - mam dużo czasu i możliwości, zabijam czas na kafe - i byle do 16:00

Gość gość
a ja byle do 15-tej :D

Gość gość
Siedzę w swoim gabinecie, a reszta wazeliniarzy, którzy boją się zwolnienia wykonuje moje obowiązki. Na forum szybciej mi czas leci.

Gość gość
Fajną macie pracę, możecie sobie klikać , pisać i czytać.Ciekawe za co wam płacą.

Gość detektyw123
to nie twoja sprawa za co ? od tego są odpowiednie służby :P

Gość gość
Przecież od czasu do czas wynurzam się od siebie i karzę im brać się do roboty. Jak mnie by tu nie było to cały zespół siedziałby w necie, a tak siedzę tylko ja.

Gość gość
od pazdziernika nie pracuje,a na prace sie nie zanosi,jestem z malego miasteczka:(gdybym miala dobra kolezanke/kolege moglibysmy razem pojechac za granice ale sama tak nie pojade:(od dawna nie chce mi sie zyc

Gość niwa1
Gość 28.11.13 , ile masz lat ? i skad jestes? bo jestem w bardzo podbnej sytuacji tez myślę o wyjeździe lecz po nowym roku i nie mam po prostu z kim.. gdybys byla chetna odezwij sie : )