Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera_34

Poszukuję ekspresu do latte

Polecane posty

Gość vera_34

hej, szukam takiego ekspresu, pod który będę mogła zmieścić wysoką szklankę, typową dlatego rodzaju napoju. Jestem zdecydowana wydać ok 3tys zł, szukam jednocześnie czegoś takiego, który automatycznie będzie spieniał mleko. Nie jest dla mnie ważny kolor czy wielkość, mam wystarczająco miejsca w kuchni, ale wolałabym, żeby to było jedno urządzenie. Może znacie jakieś tego typu ekspresy?

Gość gość
to i ja się podłączę do tematu - a latte w kapsułkach do ekspresu Nescafé jak smakuje ? jestem trochę ciemna w tym temacie.. są w ogóle ekspresy do kapsułek i kawy sypanej ?

Gość penelopi
marzy mi się Saeco Exprelia ;]

Gość gość
Moi znajomi niedawno kupili sobie Moltio saeco i są z niego zadowoleni. Dobre w nim jest to, że bez potrzeby dolewania wody można przygotować kilka kaw jedna po drugiej, bo ekspres ma dosyć spory 2 litrowy pojemnik na wodę. Naprawdę wygodna opcja , cenowo też się wyrobisz i jeszcze na zapas kawy Ci wystarczy ;)

Gość gość
Ja mam delonghi, mleko spienia sie dysza, szklanki do latte sa wysokie i mimo ze jest regulacja wysokosci wylewu kawy to jednak sie nie bardzo mieszcza, ale nie mam z tym problemu, robie kawe do malego dzbanuszka a potem delikatnie wlewam do spienionego mleka. Moj ekspres jest typu bean to cup, czyli naciskasz przycisk i on sam mieli kawe, parzy a potem wypluwa zuzyte fusy, chcialam ekspres co sam spienia mleko ale jednak nie mialam ochoty wydawac tyle kasy (skapa jestem) i to byla dobra decyzja bo w sumie latte az tak czesto nie pijamy. A na gorace lato polecam iced latte, no ale no to trzeba bedzie troche poczekac....