Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy zaproponował mi seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość

tak wprost, czy chce seks kumpla

Gość gość
nie bierz d**y z wlasnej grupy

Gość gość
jak fajny to można skożystać

Gość gość
Możesz się zgodzić, ale zawsze ryzykujesz że puśc***arę z gęby a ty wyjdziesz w pracy na puszczalską

Gość gość
ja pie****lę czy w ogóle jest dzisiaj coś poza roochaniem o czym ludzie rozmawiają ze sobą????? co za intelektualny poziom szamba :p ja z płcią przeciwna gadałam na temat poezji młodej polski, polityki, historii albo nowinek kinowych i koncertowych :p a wy non stop o wtykaniu mokrej pały w dziurę :p:p ja pie***lę!!! to już jakaś obsesja współczesna :p

Gość Tamitu
Dobre, I zgodzilas sie?

Gość szkapa hanka
ja to sama zaproponowałam żonatemu facetowi sex bez zobowiązań

Gość gość
oboje jestescie wolni???

Gość gość
Oto przekrój przez mózg przeciętnego Polaka i Polki: ****doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, doopa, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, roochanie, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda, kootas, peezda**** czy coś pominęłam?

Gość profesorek VS gimgoovna
i prawica się dziwuje że nami non stop żydzi rządzą ;) no wiesz kolego jak się ma władzę nad stadem pustogłowych troglodytów non stop ględzących o sexie aż do znudzenia to nic dziwnego, że takich łatwo kontrolować ;)

Gość gość
Praca to praca i nie warto zaczynac zadnych blizszych relacji bo kiedys beda z tego problemy. Jesli taki sex cie interesuje to takich chetnych znajdziesz wszedzie .

Gość gość
Praca to praca i nie warto zaczynac zadnych blizszych relacji bo kiedys beda z tego problemy. Jesli taki sex cie interesuje to takich chetnych znajdziesz wszedzie .

Gość gość
,,co za intelektualny poziom szamba jezyk.gif ja z płcią przeciwna gadałam na temat poezji młodej polski, polityki, historii albo nowinek kinowych i koncertowych jezyk.gif a wy non stop o wtykaniu mokrej pały w dziurę " nastąpił ostry regres odnośnie moralności, intelektu, relacji międzyludzkich. Milowymi krokami cofamy się (na szczęście nie wszyscy) do czasów kamienia łupanego...