Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dentysta adrian worosz

Polecane posty

Gość gość

Hej co.sadzicie o dentyscie ( adrian worosz ) on przyjmyje w tarnowiee , skrzyszowie i gdzies jeszcze w kolicy ale nie wiem gdzie :-) prosze odpowiedźcie bo mam isc po raz pierwszy do niego @-}--

Gość mośka12
jest suuuper ;-) bez zardnego stresu możesz iśc . poświęca dużo czasu pacjentowi, potrafi rozładować stres i wogule jest spoko ;;-) jak najbardziej polecam

Gość gość
Znam na szczęście lepszych specjalistów w dziedzinie stomatologii, ale to moja subiektywna ocena.

Gość Gość

Bez rewelacji. Jeśli już ktoś chce leczyć zeby prawidłowo i na długo to nie u tego pana. Ja wyleczylam po trzech miesiącach wróciłam na reklamację, gdyż zrobiła się dosyć spora zmiana ropna która normalnie nie powinna po takim leczeniu wystąpić, silny ból zęba itp , dentysta stwierdził że jest ok przepisał mi antybiotyk, po obecnie dwóch latach ząb nadaje się do usunięcia. Nie polecam 

ostatnio miałam problem z ósemką i okazało się że trzeba ją usunąć strachu było dużo na szczęście trafiłam na specjalistę z prawdziwego zdarzenia Doktor Piotr Radziszewski usuną mi ósemkę szybko bez bólu i komplikacji