Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona 38 on 23 co sądzicie o takim związku

Polecane posty

Gość gość

;/ jestem w kropce

Gość gość
jakbym miala patrzec na ludzi,to bym z domu nie wyszla.To ty powinienes wiedziec,co czujesz do niej i czego chcesz,skoro nie wiesz i pytasz,to jestes dziecko jeszcze,a nie facet:p

Gość gość
ja jestem ta ona 38

Gość gość
Ja bym tak chciała, ale żaden tak młody mężczyzna mnie nie podrywa. Ciesz się, że masz możliwość.

Gość gość
Nie cofam się w rozwoju i taki młodzieniec byłby dla mnie za młody.

Gość gość
A ja bym się chętnie cofnęła w rozwoju do 23 lat. To był piękny czas w moim życiu. Na miejscu autorki tematu brałabym tego mężczyznę. Uczucie, że jest się młodszą niż się jest jest bezcenne. Życie życiem kogoś młodego jest bardzo przyjemne. Można się oderwać od swoich obowiązków.

Gość gość
ze on jest z*****ym zbokiem a ty glupia pipa co szuka tatusia ktory by ja przelecial i jeszcze sponsorowal

Gość dinozaurzyca
dlaczego z gory zakladacie,ze mlody facet nie moze byc dojrzaly?Nie wiek jest tu wyznacznikiem.Naprawde nie wszyscy mlodzi mezczyzni to prymitywy..

Gość gość
Gościu chyba nie zrozumiałeś autorki. Ona nie szuka tatusia, tylko lubi młodziutkiego chłopaka.

Gość gość
jak moze taka stara baba wydawaloby sie juz obyta ze swiatem zyciem w ogole o takim czyms pisac myslec ! z takim dzieckiem chcesz ...co w sumie robic?? moze wypijcie wspolnie herbate i pogadaj jak to bylo gdy mialas lat 23 hahahah bosze swiat i ludzie schodza na psy

Gość dinozaurzyca
Co za zasciankowe myslenie.Lepiej marzyc w ukryciu,pod koldra i zgaszonym swiatlem,z rumiencami na twarzy,niz realizowac:D,otoz taki mlody mezczyzna,ma czasem wiecej obycia intelektualnego,niz starszy pan,ktoremu mecz i piwko najlepiej smakuje:)

Gość gość
Dziwicie się potem ,ze dziadziusie chodzą na siksy.

Gość Rozmarzonarg
Młody mężczyzna dodaje kobiecie wiatru w żagle. Jest taki silny i sprawny. Mnie zawsze to pociągało w mężczyznach. Niestety facet po 40-stce to już nie jest to samo co młody. Zauważcie, że sportowcy dosyć szybko odchodzą z zawodu, a to dlatego że z wiekiem mężczyzna słabnie. Mój mąż też nie jest teraz tym czym był kiedyś. Dwa lata temu zdarzył mi się roczny romans z młodzikiem. Zakończyłam, ale teraz coraz częściej pragnę znowu poczuć na sobie silne i młode ciało.

Gość gość
Tęsknota jest.

Gość gość
młody ogierek