Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam schudnac

Polecane posty

Gość gość

chcialabym wazyc 57 ale niewiem czy nie za malo i nie bede wygladac jak wieszak mam 167 wzrostu 21 lat i 59kg waze

Gość gość
Jaka to różnica 2kg? Żadna, 20 owszem

Gość gość
myslalam ze troche bym sie lepiej czula

Gość gość
Co za pytanie, przy 167cm/57 kg nie będziesz wyglądać jak wieszak.

Gość Ada ss
Jak nie chcesz wyglądać jak wieszak, to nie odchudzaj się zbyt wiele . Jeśli potrzebujesz tylko trochę schudnąć, to zmień dietę i zacznij ćwiczyć. To dobra alternatywa. Ja sama od miesiąca ćwiczę i staram się tym sposobem schudnąć, ale wiem, że będę potrzebować pomocy. Dlatego skorzystam z tabletek, które ma moja koleżanka. Ma dokładnie takie - www.skracaj.com/9d13.html . i mam nadzieję, że mnie pomogą zrzucić te zbędne kilogramy.

Gość gość
JA MAM 170 wazylam 66 to zle wygladalam , teraz waze 60 to znowu oponke mam na brzuchu i w sumie to nie wiem co robic

Gość gość
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net