Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaolana

Zdzwonimy sie tak mi dziś powiedział moja historia zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość chybaolana

Hej mam problem. Spotkałam sie z facetem tydzień temu po raz pierwszy na radce poznałam go przez znajomą przypadkiem mniejsza z tym otóż dokładnie 8 dni temu była randka. Przed randką rozmawialiśmy jakieś 2 tygodnie przez telefon cały czas i gadało nam sie super codziennie rozmowy zdjęcie swoje wysłalam on swoje też bardzo sie sobie przypodobalismy na zdjęciu. W realu rozmowa była ok gadaliśmy jakieś 3 h przyjechał specjalnie do mnie do krakowa bo jestem na delegacji tam i wracam dopiero w styczniu od spotkania cisza nie odzywał sie wkońcu ja zadzwoniłam do niego dziś i rozmawialiśmy miło i fajnie wyznał że jestem fajna ale narazie nie chce związku i chce żebym była jego koleżanką a czas pokaże co będzie kiedyś narazie chce byśmy sie kolegowali.. Ja niestety nim sie zauroczyłam ... No ale trudno i w ostateczności uzgodniliśmy że zdzwonimy sie i spotkamy sie na neutralnym gruncie jak wróce ... Czy to oznacza że już do mnie nie zadzwoni? prosze o wypowiedzi bo niewiem co myśleć. Z góry dziękuje.

Gość chybaolana
Przez te 8 dni od randki nic sie do mnie nie odzywał ale jak dziś zadzwoniłam normalnie sie gadało jak zwykle lecz zapytałam dlaczego sie nie odezwał to mówił że miał dużo pracy ale że tą nasza znajomość traktuje neutralnie i koleżeńsko i myślał że ja też.. Jak mu wyznałam co czuje że on mi sie bardzo spodobał to wyznał że narazie nie chce związków ale nie skreśla mnie narazie nic do mnie nie poczuł ale nie wie co będzie kiedyś. Tak to dokładnie było. Prosze was o wypowiedzi i rady.

Gość chybaolana
up up prosze o odzew :)

Gość szfajcarski sfistak
lubisz fistaszki?