Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on tak mnie skrzywdził PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość

czemu okłamywał, manipulował, miał ciągle o coś pretensje, nawet moją gościnę potrafił skrytykować.... myślał o byłej, zawodził, umawiał się i nie przyjeżdżał.. nawet wymigał się od bankietu za który ja zapłaciłam zanim się zorientowałam że tak postępuje.. kiedyś nawet niby w żartach chyba powiedział mi że ważniejsze od mnie są imprezy, kumple i alkohol.. i kiedy już nie wytrzymałam i powiedziałam mu co myślę o jego zachowaniu to mnie zwyzywał, kazał zamknąć mordę itd. :( wiem powiedzie że jestem głupia że z nim byłam i zdaję sobie sprawę. Potrafiłam jednak w odpowiednim momencie powiedzieć dość i odejść. Czemu on mi to wszystko zrobił? czemu pozwolił siebie pokochać.. sam nie szanując mnie mimo że starałam się aby było nam dobrze. Błagam o jakieś wsparcie bo już nie wiem jak mam to znieść.

Gość gość
bardzo proszę o jakieś rady ..

Gość gość
Ssij k****a NIE PŁACĄ NAM ZA RADY. Idź do psychologa a poza tym mamy cie w d***e

Gość gość
pytajnik

Gość gość
jak nie chcesz pomóc to lepiej się nie wypowiadaj po prostu

Gość gość
BO FACECI TO S*******E!!! i to wszystko nie ma innej odpowiedzzi, oni zawsze krzywdzą, to bydło, nie ludzie

Gość gość
ale o co chodzi.PYTAJNIK. bo ja nie czytałam watku.PYTAJNIK.

Gość gość
Profesorku mam ci skopac d**e? Podaj adres przyjadę

Gość gość
sprawdzał czy jesteś mądra czy głupia, okazałaś się łatwowierna więc głupia, to Cię kopnął w dupsko

Gość profesorek VS gimgoovna
moja droga dorosły i dojrzały umysłowo mężczyzna CHCE być dobrze traktowany przez kobietę i umie to docenić goovnażerka umysłowa dalej tkwi na etapie masochistycznego koniotrzepa rozwodnionego polskimi mrzonkami o jedynie słusznej i wartościowej miłości nieszczęsliwej :P taka nasza kultura już polska jest że zamiast mężczyzn uczyć szanować i doceniać uczciwe kobiety i dobre kobiety to kształtuje troglodytów rozumiejących wyłącznie prawo silniejszego - albo ona zdominuje mnie i będzie na mnie lała ciepłym moczem a ja się będę płaszczył przed wulgarną pyskatą dziewką wiejską albo ja będę poniewierał niewinną i poczciwą kobietę żeby pokazać jaki to jestem zaYebisty :P spróbuj szczęścia z obcokrajowcem z kręgu kultury europejskiej i chrześcijańskiej lub zastosuj ostrą selekcję wobec rodaków

Gość gość
nie, to ja skończyłam zabawę. Przeczytaj dobrze.

Gość profesorek VS gimgoovna
2013-11-28 16:54:40 gość Profesorku mam ci skopac d**e? Podaj adres przyjadę BOŻE!!! Co za zaYebisty beczny super trendy texcior :P normalnie walnij se go na fejsbunia gimbusie żeby ci kumple od piwka zalajkowali :P

Gość rozwódkaaaa
a dla czego na to pozwalałaś? masz oczy? masz rozum? po cholerę tracisz czas na śmiecia?

Gość gość
Tak myślałem- JESTEŚ CIOTĄ KTÓRA TYLKO STRASZY. i jestem starszy, z pokolenia kiedy nie było gimnazjum

Gość gość
bo byłam głupia. Chciałam za wszelką ceną wiedzieć co to znaczy czułość, bliskość. I się doigrałam. Teraz nie popełnię już tego błędu ale jakaś rana tam pozostała że w taki sposób potrafił się do mnie odnieść. Teraz on ma kochającą kobietę i jest szczęśliwy a ja dalej jestem sama..

Gość gość
ale to że ja jak mówisz na to "pozwalałam" to chyba go nie usprawiedliwia.

Gość rozwódkaaaa
"Chciałam za wszelką ceną wiedzieć co to znaczy czułość, bliskość." no to poznałaś - za wszelką cenę. Bliskość i czułość jest przepiękna - ale nie za jakąkolwiek cenę! Za cene jest d****a :(

Gość gość
nie, pomyłka- nigdy nie miałam z nim kontaktu fizycznego.

Gość gość
bo jemu na o pozwolilas, koniec tematu

Gość czasem_trzeba_dzialac
cóż, tego czemu i dlaczego taki niespójny facet był tego się pewnie nigdy nie dowiesz. zresztą odradzam, bo skoro tak z Twoją osobą manewrował/kłamał, to skąd wiara w to, że teraz będzie uczciwy i C***owie wszystko, co chcesz się dowiedzieć na odchodne. ja Ci kochana dobrze radzę... nie mam pojęcia jak się możesz czuć, choć też w bólach się rozstałem po iluś tam latach z kimś i też ta osoba nie była do końca szczera :< ale nie załamuj się, zajmij się sobą, nie szukaj winy w sobie, bo to bez sensu... i to na chwilę obecną Twój największy problem i zarazem błąd. ja też tak robiłem, myślałem że to tylko moja wina, nieco inaczej to wyglądało (bo jestem facet) i pewnie inaczej to przeżywałem. ale trzymam za Ciebie kciuki ! ;) i jak coś to pisz... :)) ściskam

Gość gość
dzieki może skorzystam :) a tak wracając to był mój pierwszy facet- nie musiałam od razu wszystkiego wiedzieć tj. jak postepować "żeby mnie nie skrzywdził"

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.