Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona chce rozwodu

Polecane posty

Gość gość

Jetseśmy małżeństwem od 2 lat, nigdy ją nie zdradziłem, ja też nigdy nie przyłapałem na zdradzie. żona jest znacznie młodsza, pobraliśmy się zaraz po jej studiach, ale ona rozwijała sie zawodowo, nie mamy dziecka, wszystko było podporządkowane pod nią. Po 2 latach żona chce rozwodu, twierdzi , że decyzja o ślubie była zbyt wczesna i ona chce żyć teraz sama, nie chce się zamykać w naszym małżeństwie i ogólnie nie czuje gotowości aby urodzić mi dziecko i zajmować się nim oraz mną. Żona od tygodnia mieszka w swoim mieszkaniu które kupiła w trakcie małżeństwa i tak po prostu z dnia na dzień się wyprowadziła. Nic sie nie usprawiedliwiała, z dnia na dzień tak po prostu się wyprowadziła. Nagle słysze od niej , że jestem zbyt nerwowy bo krzycze na nią, że ją ograniczam, ona zawsze brała sobie urlop na wakacje specjalnie wtedy kiedy ja nie mogłem abyśmy osobno jeździli na wakacje, nic wspólnie nie chciała robić, tylko wydawać pieniądze, teraz słyszę że rano jak wstawałem niemówiłem jej; jak pięknie wygląda, jaki facet dzień w dzień to mówi. Jeździła po mojej matce a ja musiałem zawsze słodzić jej rodzicom itp., jakich to ja mam wspaniałych teściów i inteligentnych. Żona również zaczęła być wielkim pracoholikiem, pomagałem jej jak wracałem z pracy w różnych pracach, obydwoje działamy w podobnych branżach więc po pracy robiłem dla niej coś, aby w pracy się nią zachwycali żewieczorem jest w stanie zrobić 200%.Chce ratować małżeństwo bo ona ogólniena początku była inna i nikt mi nie powie że człowiek się nie zmiania, jak się pobraliśmy to potrafiła być dlamnie czuła i rozmawiać ze mną, trenowaliśmy sztuki walki, chodzilismy wspolniena basem, do kina , zdobywaliśmy wspólnie szczyty a teraz w przeciagu 2 lat wszystko się jej odwidziało

Gość gość
jeje nie zalęży p[o prostu a ty robisz z siebie pajaca i podpierdka

Może po prostu ma kogoś innego?? Tylko nie wie jak Ci to powiedzieć stąd te wykręty..

Gość Placek krowi
skoro do jej obowiazkow dorzuciles zajmowanie sie TOBA, to... :classic_cool:

Gość gość
ona nie prasowała, niegotowała wiec mna tak sie sredno zajmowała

Gość gość
zostaw ja

Gość gość
znajdź sobie inną... 💤

Gość gość
fundacja sychar