Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet od niedawna jest dla mnie złośliwy i niemiły

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, od niedawna taki jest, nie wiem dlaczego :( Jesteśmy razem rok i trzy meisiące, przez ponad rok było super, był kochany, czuły, opiekuńczy. A teraz, od jakiegoś miesiąca non stop mi dogryza i dowala. Jest wredny i złośliwy, wie, które rzeczy najbardzije mnie wkurzają i właśnie to robi, np. dobrze wie, że nie lubię jak przy mnie komentuje inne kobiety i teraz złośliwie to robi, po prostu widac, ze to złośliwosc, ona aż wyłazi z niego :O Takich sytuacji jest dużo więcej. Ja się staram, okazuję mu czułość, spełniam zachcianki, a nawet głupiego dziękuję od niego nie usłyszę. Tylko ciągle opryskliwość, jakieś pretensje o nic i niemiłe dla mnie zachowanie. Myslicie, że to początek końca tego związku? :( Meczę się nerwowo, ale ciężko byłoby mi to zakończyć.

Gość gość
rok to jeszcze nic takiego , ogarnij się i trafisz na takiego który cie doceni a niie szpile wbije, sensu brak

Gość Placek krowi
pewnie jest spod znaku raka?

Gość gość
Nie, ten jest spod bliźniąt akurat. Wiem, ze rok to nie duzo, ale zdążyłam się w nim zakochać i cięzko mi. Przykro, ze zrobił się taki niemiły i przykro się rozstać, patowa sytuacja.