Gość kubraczek kurczaczek Napisano Listopad 28, 2013 co jecie na kolacje ? co jeść najlepiej będąc na diecie ? białka ? ile kalorii ma Wasza kolacja ? dajcie jakieś swoje przepisy/propozycje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2013 Ja zjadłam lasagne,pierogi, milkę crispello,czekoladę i wafelki, jestem na diecie, ale zrobiłam sobie małą przerwę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubraczek kurcczaczek Napisano Listopad 28, 2013 milkę bym też zjadła :D ale dziś nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2013 Gościu a już myślałam że jakąś fajną dietkę stosujesz. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYlwiaFlflflf Napisano Listopad 28, 2013 Na kolacje najlepiej jakies chude mięsko z warzywami i najlepiej nie później niż dwie godzinki przez snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach