Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful12345

Na dobre i na złe

Polecane posty

Gość beautiful12345

Może ktoś uwielbia ten serial?:)

Gość gość
Ja go uwielbiam:)

Gość kokardka9090
:)

Gość gość
na dobre i na złe kiedyś było fajniejsze, te stare odcinki a jeszcze jak był bruno ,kiedyś jak te odcinki co są teraz starymi odcinkami były kiedyś nowymi odcinkami co po pierwszy raz leciały były fajniejsze w porównaniu z tymi nowymi odcinkami co są teraz. Teraz to jest jedno i to samo w tych nowych odcinkach taka polska wersja ,,mody na sukces''w tych nowych odcinkach nudne są odcinki aż nie oglądam teraz ,szkoda włączać telewizor teraz na te nowe odcinki teraz o tych nowych odcinkach nie myślę o nich co się wydarzy, tak jak kiedyś w starych odcinkach w starych odcinkach co kiedyś były nowymi z brunem to myślałem co się wydarzy aż warto było włączać telewizor tu w tych nowych odcinkach nie no ale taraz te stare odcinki te fajniejsze co kiedyś były nowymi odcinkami co po pierwszy raz leciały co warto było włączać telewizor teraz co są starymi odcinkami nigdy już nowymi odcinkami nie będą więc jedynie co to jak się przegapiło odcinki albo nie pamięta ich to można powtórkę obejrzeć rano ale po co oglądać ponownie jak nawet jeśli się przegapiło np.3-4 odcinki kiedyś to po co oglądać trudno przepadły ale pamięta się że to są stare odcinki oglądane już więc i tutaj na te stare odcinki te fajniejsze już teraz szkoda włączać telewizizora.