Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać tancerką gogo

Polecane posty

Gość gość
Tee Purpurowa Łza...Ty masz magistra przed nazwiskiem tak???Hahahahhahahah...po Polsku naucz się pisać,tumanie. Gosciu, musi Ci byc strasznie glupio, ze jakas tam byla prostytutka ma magistra a ty nie!!!!! ahahhahaahah

Gość gość
Nie,nie jest mi głupio.Dla mnie k*****a to k******,bez wzgledu na tytuł naukowy.

Gość gość
Dla mnie k***a to k***a? o co Ci chodzi?

Gość gość
Jestes naprawde zalosny .....Brak c***odstaw dla twojej argumentacji, tak wiec twoja teza"k***a to k***a" nie trzyma sie kupy.

Gość gość
TYPOWY BEZMOZGOWIEC!!!!!!!!!!!

Gość gość
Chlopie, jezeli nie potrafisz prowadzic dyskusji w cywilizowany sposob to "paszlaaaa ".

Gość gość
Ja jestem tancerka i nie narzekam :-) pracowałam w kilku klubach w pl teraz zastanawiam się nad wyjazdem :-) zarobki bardzo rownie na początku 3 tys mies a teraz 3 tys w weekend :-)

Gość gość
taniec nei jest taki prosty jak mogłoby się wydawać, ale świetna sprawa/ polecam pracę w klubie cocomo darmow lekcje zapewniają i fajna kasa :)

Nie musisz mieć wymiarów i wzrostu modelki , wystarczy,że czujesz rytm. Nie wiem gdzie mieszkasz , ja w stolicy i jeśli chodzi o taniec , nie narzekam;) my tancerki zarabiamy , gdy klienci zamawiają nam drinki:) dodatkowo w moim klubie amm darmowe lekcje tańca ;)

Gość weronika mat
pracuję jako tancerka od 6 miesięcy. Nie widzę w tym nic złego, fakt..zmęczenie robi swoje. Ale cała reszta super :)

Gość kingaaaaaP
też pracuje w go go (cocomo, jeśli znacie) i nie marudzę :) mam umowę, co w obecnych czasach niestety nie jest standardem i zarabiam naprawdę duże pieniądze!

Gość katarzynadl
też polecam pracę w cocomo:) niech mówią co chcą, mi tu dobrze ;)

Gość beata5678
Taniec na rurze to doskonała metoda na wymodelowanie zgrabnej, ponętnej sylwetki i zrzucenie zbędnych kilogramów. Na zajęciach poprawisz ogólną koordynację ruchową i kondycję, wzmocnisz i ujędrnisz całe ciało, które nabierze siły, gibkości i elastyczności. Lekcje pole dance mają doskonały wpływ nie tylko na kobiece ciało ale również w znaczny sposób pozytywnie wpływają na samopoczucie i nastrój. Na naszych zajęciach panie uczą się bowiem przede wszystkim jak wydobyć z siebie maksimum kobiecości i seksapilu co daje ogromną satysfakcję i mnóstwo radości. Dzięki temu kobieta czuje się spełniona, pewna siebie i jeszcze piękniejsza a zmysłowy taniec, dając jej siłę i motywację do działania, znajduje w ten sposób odzwierciedlenie w życiu codziennym.

Gość beata5678
Taniec na rurze to doskonała metoda na wymodelowanie zgrabnej, ponętnej sylwetki i zrzucenie zbędnych kilogramów. Na zajęciach poprawisz ogólną koordynację ruchową i kondycję, wzmocnisz i ujędrnisz całe ciało, które nabierze siły, gibkości i elastyczności. Lekcje pole dance mają doskonały wpływ nie tylko na kobiece ciało ale również w znaczny sposób pozytywnie wpływają na samopoczucie i nastrój. Na naszych zajęciach panie uczą się bowiem przede wszystkim jak wydobyć z siebie maksimum kobiecości i seksapilu co daje ogromną satysfakcję i mnóstwo radości. Dzięki temu kobieta czuje się spełniona, pewna siebie i jeszcze piękniejsza a zmysłowy taniec, dając jej siłę i motywację do działania, znajduje w ten sposób odzwierciedlenie w życiu codziennym.

Gość gosc niki77rose
czesc, rowniez chcialabym zostac tancerka gogo . i szukam kolezanki z ktora wybralabym sie do tego samego klubu, we dwie latwiej i bezpieczniej . odezwij sie na email niki77rose@o2.pl

Gość natalia weronika
a wiesz w jakim lokalu chcesz pracować?

Gość on29 wawaka
czy jest tutaj jakas kobietka ktora chciala by sie spotkac jestem z warszawy wypad na miasto cos zjesc dobrego moze pozniej kino lyb kolacja we dwoje swiece hehheh

Gość kamila25688
Taniec to nic złego, osobiście polecam :)