Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta do pań

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie;) mam obsesję na punkcie kobiet;) i chce prowadzic pewną ankiete..proszę o szczere wypowiedzi..: oto pytania;) ;: 1. Czy masz ogoloną muszęlkę? 2. Ile lat? 3. brunetka/ blondynka 4. Kiedy ostatni raz sie kochalas? 5. jaką lubisz pozycję? 6. lubisz jak ktos sie na Ciebie patrzy takim wzrokiem pożądania;) ? 7. Interesuję Cie uwypuklenie u faceta na rozporku?? 8..Jakie długości członków Cię kręcą? ogolone czy zarosnięte.? 9. Jaki byl Twoj najlepszy i najbardziej wyuzdany S**ks?:* Opisujcie :) i czekam na wasze odpowiedzi;) .. J, Grey

Gość gość
1.tak 2.27 3.brunetka 4.w niedziele 5.od tylca 6.tak 7.tak 8.im wieksze tym lepsze, grubosc tez ma znaczenie 9.ogladajac p****la robilam to co w filmie, mega ostro

Gość gość
1 tak 2 28 3 blondi 4 pół godziny temu 5 pozycje sprzyjające głębokiej penetracji np od tyłu 6 tak 7 tak 8 jak największy i najgróbszy i ładnie ogolony:) 9 nasladowałam filmik z sexplanety bomba

Gość gość
1. Nie mam naturalny zarost 2. 60 3 .ruda 4. 10 lat temu 5. na palanta 6. uwielbiam 7. oczywiście 8. musi byc cycuś glancuś 9. na pralce która akurat wirowała .

Gość gość
Czekam na wasze dalsze odpowiedzi moje Panie;) piszcie i odpowiadajcie;)

Gość gość
1. Tak 2. 20 3. Blondynka 4. Dziś rano 5. Na jeźdca, od tylca 6. Tak 7. Tak 8. 14-16 cm, takie są idealne 9. Czworokącik z trzema kolegami :)

Gość gość
1. Czy masz ogoloną muszęlkę?- podgoloną 2. Ile lat?- 36 3. brunetka/ blondynka- brunetka 4. Kiedy ostatni raz sie kochalas?- wczoraj 5. jaką lubisz pozycję?- na jezdzca, klsycnzą od tyłu 6. lubisz jak ktos sie na Ciebie patrzy takim wzrokiem pożądaniaoczko.gif ? -tak 7. Interesuję Cie uwypuklenie u faceta na rozporku??-tak 8..Jakie długości członków Cię kręcą? ogolone czy zarosnięte.?- do 18 cm bez znaczenia czy jest zarost 9. Jaki byl Twoj najlepszy i najbardziej wyuzdany S**ks?:* - nna masce samochodu latem, na sobie maiłam tylko sukienkę

Gość gość
1. tak 2. 14 3. brunetka 4. wczoraj 5. na siedząco 6. tak 7. tak 8. 10-15 9. w lesie na tylnim siedzeniu

Gość gość
Proszę pisac się nie wstydzic:) oczekuje odpowiedzi;) chce potem miec pelne odpowiedzi;) prowadzę doświadczenie

Gość gość
1. Czy masz ogoloną muszęlkę? tak 2. Ile lat? 21 3. brunetka/ blondynka brunetka 4. Kiedy ostatni raz sie kochalas? wczoraj 5. jaką lubisz pozycję? na pieska 6. lubisz jak ktos sie na Ciebie patrzy takim wzrokiem pożądania ? tak 7. Interesuję Cie uwypuklenie u faceta na rozporku?? zależy u jakiego 8..Jakie długości członków Cię kręcą? ogolone czy zarosnięte.? nie zwracam uwagi na długość ogolone 9. Jaki byl Twoj najlepszy i najbardziej wyuzdany S**ks?:* nie pamiętam