Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie zaczeły mnie bolec janiki i podbrzusze. temp mam 36,5 do 36,9 czy to moze byc ciaza

Gość gość
to może być zapalenie przydatkow

Gość gość
to znaczy na internecie czytałam ze pierwsze obajwy takie sa a okres mi sie spoznia 6 dni

Gość gość
to zrób test- najprostsza metoda

Gość Izabellllka
panikujesz dziewczyno. Ból jajników i spóźniony okres to nie znaczy od razu że jestes w ciąży ale skoro masz wątpliwości bo np się nie zabezpieczyłaś to radze kupić test

Gość gość
test juz robilam dwa dni po spoznionej miesiaczce i wyszedl negatywny. poczekam do soboty i zrobie jeszcze jeden test

Gość gość
więc jeśli test wyszedł negatywny, to idz do lekarza, ponieważ nieleczone zapalenie jajników w skrajnych przypadkach może prowadzic do niepłodności

Gość gość
słuchaj, nie wiem czy wiesz, ale każda kobieta i każdy organizm jest inny, u jednej kobiety ból jajników oznacza ciążę, u drugiej okres a u 3 jeszcze coś innego, temp o której piszesz nic nie mówi, bo trzeba ją obserwować cały cykl! jeśli jesteś ciekawa czy to ciąża odpowiedzi na kafe nie znajdziesz, zrób test lub badanie krwi, tu nikt ci tego nie powie, a na necie też nie masz co czytać.... masakra, logiczne że jeśli uprawiasz seks i się nie zabezpieczasz możesz ale nie musisz być w ciązy

Gość gość
jesli jestes JUZ 6 dni po terminie okresu i testy negatywne to sa one wiarygodne i nie ma ciazy mozesz miec stan zapalny, problemy z hormonami ... masa przyczyn najlepiej isc do lekarza na usg

Gość gość
dzieki za rade test zrobie w sobote. wiem ze kazda kobieta przechodzi to inaczej

Gość gogo23
Ponów test dla pewności.Mnie bolały piersi brzuch brak okresu w 35dniu cyklu test wyszedł negatywnie w 42 już były 2krechy

Gość gość
wiem ok. bo test niby sie w 14 dniach od spodziewanej miesiaczki