Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gttrv

Co dolega tej dziewczynie Nienormalna czy cpunka

Polecane posty

Gość gttrv

Jestem młodym kierownikiem działu zajmującego się sprzedażą. Jest taka dziewczyna.Ma bardzo dobre wyniki jako sprzedawca. Raczej roześmiana,sprawia wrażenie optymistki ale są dni gdy przybita. Chodzi o to,że jest strasznie rozkojarzona.Przychodzi do pracy wtedy gdy ma urlop,otwiera drzwi i zamiast przyłożyć przejściówke to przykłada swój dowód osobisty i to kilkakrotnie dziwiąc się,że drzwi się nie otwierają.Takich sytuacji jest setki.To nie jest zwykłe rozkojarzenie tylko permanentne.Ona wiecznie o czymś zapomina.Raz przyjechała do pracy w pantoflach.Powiedziała,że wsiadła do auta i zapomomniała o butach.. Wczoraj podobno płakała i jej koleżanka prosiła mnie żebym ją zwilnił wcześniej bo ona była wtakim stanie,że nie mogła.Wpadła w jakąś histerie. Dziś słyszałem jak rozmawia przez telefon i mówiła do kogoś "Ja płące panu za wizyte i oczekuje tych konkretnych leków bo one mi pomagają prosze się nie bawić w psychologa i skonczyć te gadki".

Gość ktokolwiewidzialktokolwiekwie
przezarla sie tabletek antykoncepcyjnych

Gość gość
Może leczy się np. na depresje i bierze jakieś leki ?

Gość gość
pewnie jest na jakichś psychotropach :o odstawienie leków może powodować takie efekty.