Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiomy

Ciaza alkohol

Polecane posty

Gość Zagubiomy

Witam. Nawet nie wiem jak zacząć. Może walne prostacko, prosto z mostu. (nie łapcie mnie za ortografię ,proszę) Od roku naszej znajomośc***próbuję ją wyciagnąć z tego ale to nie jest proste. Są tygodnie spokojne ale potem znów na kilka dni wpada w "cug" i znów ją wyciągam z tego.Kocham ją bardzo, i wiem że ona mnie też.Obiecuje że nie będzie już piła ale ..... Czytałem i wiem że to nie jest proste i w ogóle.To już temat nie z tej beczki. Do rzeczy. Moja narzeczona jest w ciąży, dowiedziałem się wczoraj. Jest alkoholiczką i właśnie piła,pije ........ . Dałem jej relanium i usneła. Załatwiłem jej urlop, sobie też i myślę co mogę zrobić , jak sobie z tym poradzić , gdzie szukać pomocy w takiej sytuacji? Po jakim czasie dziecko zacznie wchłaniać to co matka przyjmuje, moge jej coś podać, czy to relanium było dobrym pomysłem?? Zaklina się że nie będzie piła w ciąży. Ale ja się boję. To jest 2 tydzień ciąży. Wybaczcie ale pisze pod wpływem chwili.

Gość gość
2 tusz ciąży?? To ciekawe jak się dfowiedziala chyba się jej śniło Haha marne prowo

Gość gość
pierwsza spr jak sie dowiedziala ze jest w 2 (!) tyg ciazy? druga spr. nie pytam zlosliwie ale jak mogles zrobic dziecko dziewcszynie ktora jest alkoholiczka????? nie obchodzi cie ze te dziecko przez twoja glupote moze w zyciu nie doswiadczyc nic dobrego? cvo z ciebie za czlowiek?

Gość Zagubiomy
Po pierwsze. Test krwi chyba nie kłamie. Może się myle. Po drugie. Tak jesteście ograniczeni że człowiek chory na alkoholozm nie może mieć dziecka?? Proszę osobę mądrą i z podobnym problemem. Nie gówniarzy co życie znają z gier ,bajek i z neta!!

Gość gość
urodzi się kolejne dziecko z syndromem FAS i tyle

Gość gość
Idioto poczytaj o tygodniach ciąży!! W drugim tyg nic nie wyjdzie Topijaczka wiec w krwi ma wino.... Patologia

Gość gość
alkoholik ktory nie pije , leczyl sie ma dlugi staz nie picia alkoholu tak, ale robisz dziecko dziewczynie ktora pije nawet teraz ???? chlopaku nie obraz sie ale to ty jestes ograniczony. a co teraz zrobisz jak wam sie chore dziecko urodzi a mama pojdzie w cug??? rusz glowa? podejrzewam ze jestes na tyle niedojrzaly ze zrobiles jej dziecko myslac ze przestanie pic....

Gość gość
poczytaj w necie o etapach rozwoju płodu, pierwsze 12 tc trwa organogeneza.

Gość Zagubiomy
Dziękuję za skracenie mnie.Napisze tak: Niech Was nie spotka to co mnie!! A osobie która napisała tego posta ..... trafiła w sedno 28.11.13 28.11.13